Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Uitrustingen voor het transport van gevaarlijke producten

Voor het transport van gevaarlijke stoffen over land moeten vrachtwagens uitgerust zijn met bepaalde gevaarsetiketten en -borden die aanwijzingen geven over de aard van de vervoerde goederen. In overeenstemming met de ADR-normen dient de signalering op zichtbare wijze op de vrachtwagen te worden bevestigd. Dat stelt personen die betrokken zijn bij de behandeling van deze stoffen in staat om de juiste acties te nemen en zo het risico op ongevallen te verminderen.

73 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Conform de normen vastgelegd in het ADR, moet het transport van gevaarlijke stoffen over land ten minste één ADR-bord/etiket bevatten dat de aard van de vervoerde goederen aangeeft, met als doel het risico op ongevallen door een slecht beheer van producten te verminderen.

Bijgevolg heeft Seton een gamma ontwikkeld dat volledig in het teken staat van de ADR-signalering en het wegtransport van gevaarlijke stoffen. U ontdekt in dit gamma diverse etiketten met pictogram, zoals voor explosieve of radioactieve producten, of blanco borden voor vrachtwagens.

Voor in het geval van een ongeluk of het morsen van chemische stoffen, beschikt u best over Absorptiemiddelen chemische producten alsook over de geschikte Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM .