Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Opstapjes en trapladders

Opstapjes en trapladders zijn ideaal om voorwerpen op gemiddelde hoogte te nemen, vooral vanop magazijnrekken, of om kleine onderhoudswerken uit te voeren (een lamp vervangen, ruiten wassen ...). Zo vermijdt u incidenten die veroorzaakt worden door het gebruik van verkeerd materiaal (stoelen, dozen ...). Ontdek alle oplossingen die Seton te bieden heeft!

12 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Het gamma opstapjes en trapladders dat Seton aanbiedt, bestaat uit verschillende soorten krukjes, laddertjes en taboeretten.

FAQ


Het nut van opstapjes en trapladders

Opstapjes en trapladders worden aangeraden om werken op gemiddelde hoogte uit te voeren. Of om objecten vanop een hoogte naar beneden te halen, hetzij omgekeerd, om objecten op een hoogte te plaatsen. Kleine werkjes zoals lampen vervangen, kabels doortrekken, ramen lappen etc. kunnen zo veiliger uitgevoerd worden. Veiliger dan wanneer u bijvoorbeeld een bureaustoel of een doos gebruikt!

Wat is het verschil tussen een opstapje en een trapladder?

Trapladders zijn opstapjes, maar niet alle opstapjes zijn trapladders. 'Opstapje' is dus eerder de algemene term. Trapladders zijn kleine ladders met minimaal 2 en maximaal 10 tredes. Andere soorten opstapjes in ons gamma zijn de gekende ronde rolkrukjes, ook wel olifantenpoten genaamd. Deze krukjes zijn uitgerust met wieltjes vanbinnen waardoor de kruk gemakkelijk verrolt, maar die intrekken wanneer er gewicht op komt, zodat u altijd stabiel staat.

Verschillende modellen volgens uw noden

De rolkrukjes bestaan in een lichte, eenvoudige plastic versie of een stevige metalen versie. Daarnaast is er ook een designmodel en een multifunctioneel 3-in-1 model. Voor de trapladders kunt u kiezen tussen het aantal treden of het materiaal; staal voor stevigheid of aluminium voor gewicht.

Met deze opstapjes kunt u ook de hogere niveaus van uw Magazijninrichting op een veilige manier ordelijk houden. Beter een opstapje aanschaffen dan recuperen van een valpartij!