Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Vluchtweg

Elk openbaar gebouw moet voorzien zijn van nooduitgangen, voor het geval er zich een noodevacuatie voordoet. Om deze evacuaties vlot te laten verlopen, is het belangrijk om de verschillende nooduitgangen goed zichtbaar te maken, aan de hand van opvallende borden en pictogrammen voor nooduitgangen. U vindt in dit gamma alles wat u nodig heeft voor een duidelijke signalering van uw nooduitgangen.

1-92 van 272 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Duid uw nooduitgangen op een zichtbare en duidelijk manier aan met één van onze borden voor het signaleren van nooduitgangen.

Het is namelijk verplicht om in elk openbaar gebouw een signalering van de nooduitgangen te voorzien. Seton heeft daarom een gamma uitgewerkt dat bestaat uit allerhande borden om uw bezoekers doorheen uw gebouwen te leiden in geval van een evacuatie.
U vindt hier talrijke soorten borden met of zonder tekst, bedrukt met verschillende pictogrammen (trappen, pijlen, lopende mensen, cijfers voor het aanduiden van verdiepingen, ...).

Door de kortste of snelste weg tot aan de nooduitgangen aan te duiden, vereenvoudigt u de evacuatie binnen uw gebouwen en beperkt u de kans op massahysterie, en de risico's die dit met zich meebrengt.

Vergelijk hier de verschillende opties en kies dan het bord dat voldoet aan uw eisen !

Wij raden u ook onze Borden en pictogrammen Brandpreventie en het materiaal voor Brandpreventie en Evacuatie aan.

Gebruik veiligheidssymbolen conform de norm EN ISO 7010 opdat uw signalering internationaal begrepen zou worden.