Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Lijnentrekkers en verfaccessoires

Advies nodig? Advies nodig? Hoe en waarom gebruik maken van een lijnentrekker? Duidelijke grondmarkering zorgt ervoor dat uw klanten vlot de weg vinden in uw gebouwen of op uw terreinen. Grondmarkering is ook een essentieel hulpmiddel om gevaarlijke zones af te bakenen.
Met een lijnentrekker brengt u nauwkeurig en efficiënt uw grondverf aan. Deze toestellen zijn speciaal ontworpen zodat ze geen verf morsen. De voordelen zijn evident: geen verspilling van dure verf meer en geen bijkomend poetswerk.
Verder hebben we alles in huis wat u nodig hebt om schilderwerken uit te voeren. Denk maar aan borstels of penselen voor precisiewerk, maar bijvoorbeeld ook verfverdunner.

36 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Met onze lijnentrekkers en verfaccessoires wordt uw grondmarkering top


Kwalitatieve grondmarkering zorgt voor meer veiligheid en vlotter verkeer op uw bedrijfsterreinen. Bij Seton vindt u al het nodige om de grond te schilderen met wegenverf:

Wilt u uw gebouwen of terreinen uitrusten met grondmarkering? Bij Seton vindt u het geschikte materiaal om uw grondverf aan te brengen. Met onze lijnentrekkers en overige verfaccessoires werkt u heel efficiënt en nauwkeurig. Als u niet goed weet welk materiaal het meest geschikt is voor een bepaalde klus met wegenverf, vraag ons gerust om advies.

Lijnentrekkers

Met de lijnentrekker HD Easyline Edge trekt u heel nauwkeurige lijnen van 50, 75 of 100 mm breed. Deze lijnentrekker voor epoxyverf werkt op basis van een gepatenteerd luchtstroomsysteem dat het morsen van verf langs weerszijden van de lijn vermijdt. De steunwielen achteraan zorgen voor grote wendbaarheid in hoeken of langs een obstakel. De lijnentrekker met twee wielen is ideaal voor kleine markeringswerken met krommingen en bochten. De lijnentrekker voor spuitbussen van 500 of 750 ml heeft drie wielen voor maximale stabiliteit. Om tijdelijk zones af te bakenen met tape hebben we deze vloertapeapplicator en deze applicator voor aanbrengen van afplaktape in huis.

Verfaccessoires

De verfroller met lange steel is licht en eenvoudig te hanteren. De verfroller van schuim met beugel zorgt voor een gelijkmatige spreiding van de verf op vlakke oppervlakken, zoals muren, plafonds en vloeren.De verfkwast met plantaardige vezels is geschikt voor binnen- en buitengebruik, op elk type oppervlak. De ronde kwast voor alle soorten verf is een penseel van Ø 25 mm voor precisiewerken. Een ronde emmer of rechthoekige verfemmer kan dienst doen om grondverf in te mengen of uw gereedschap te reinigen. De kleine verfbak is geschikt voor kwasten en rollers. Het geribbelde vlak dient als rooster om de overtollige verf van de rol te verwijderen.

Overige verfaccessoires

Een transparant afdekzeil is onmisbaar om oppervlakken te beschermen die niet vuil mogen worden. De afplaktape van crêpe op rol is schilderstape die gemakkelijk aan te brengen is met de hand of met een tapedispenser. Een beproefd hulpmiddel om te schilderen zonder vlekken te maken. Breng de grondverf altijd aan op een zuiver, glad oppervlak. Het plamuurmes met zacht handvat is ideaal om een onzuivere ondergrond af te schrapen voor u de grondverf aanbrengt. Met de pleisterspaan met zacht handvat kunt u afvlakspecie gladstrijken bij het repareren van de vloer.

Verdunningsmiddel

Verdunningsmiddel voor wegenverf kunt u bijvoorbeeld gebruiken met onze wegenverf voor wegmarkeringen.Thinner/oplosmiddel voor markeringsverf is compatibel met al onze verven op solventbasis. 5 liter verdunner voor gebruik met lijnentrekker TMQ3 kan gebruikt worden met onze lijnentrekker voor verf in potten in combinatie met onze Setonlineverf voor grondmakering binnen en buiten.

Topmateriaal voor precisiewerk


  • Lijnentrekkers: brengen grondverf tot op de millimeter nauwkeurig aan.

  • Verfaccessoires: voor iedere toepassing het geschikte hulpmiddel.


Wilt u meer informatie over onze verfaccessoires en lijnentrekkers? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.