Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Keuringsstickers voor multi-oppervlakken - Droge overdracht

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over keuringsstickers voor multi oppervlakken Seton stelt een uitgebreid gamma keuringsstickers voor om de periodieke controles van uw uitrusting gemakkelijk te kunnen uitvoeren. Elke categorie stickers is geschikt voor een specifieke werkomgeving. Ontdek hier onze keuringsetiketten droge overdracht voor multi-oppervlakken.

5 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Keuringsstickers voor multi oppervlakken


Waarvoor dienen keuringsstickers?

In een bedrijf is het belangrijk om tijd te besteden aan regelmatige controles van uw machines en andere uitrustingen. U verzekert niet enkel de goede werking hiervan maar ook de veiligheid van uw personeel. Keuringsetiketten zijn een visueel hulpmiddel in het beheer van toekomstige inspecties.

Welk materiaal is geschikt voor multi oppervlakken?

Droge overdracht is de gebruikte techniek voor keuringsvignetten die geschikt moeten zijn voor meerdere oppervlakken. Dit is dezelfde techniek die gebruikt wordt voor tatoeages voor kinderen. De sticker, ook wel rub on sticker genoemd, bestaat uit vernis en een kleefmiddel, is zeer dun en bestand tegen oliën, zuren en brandstoffen. Perfect bruikbaar op verschillde ondergronden (glas, metaal, hout, synthetische materialen), bestand tegen uv-stralen en chemische producten.
U kunt deze etiketten zowel binnen als buiten gebruiken, aangezien ze bestand zijn tegen temperaturen tussen -30°C en +110°C.
Gebruik ze voor de controle van Meetinstrumenten of persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) zoals Ademhalingsbescherming .

Hoe moet ik een keuringssticker droge overdracht aanbrengen?

Droge overdracht is een gemakkelijke en elegante oplossing. Volg de volgende 4 stappen:
  • Stap 1: Verwijder de beschermfilm aan de klevende kant

  • Stap 2: Kleef de sticker op het gewenste oppervlak en druk aan met de duim

  • Stap 3: Verwijder de beschermfilm van de kant met de markering

  • Stap 4: Gegarandeerd resultaat: onmogelijk om het etiket te verwijderen zonder te scheuren


Wat zijn de beschikbare opties bij keuringsstickers droge overdracht?

Er zijn meerdere opties beschikbaar om zo het keuringsetiket te vinden dat aan uw behoeften voldoet:

Het model

Er bestaan 3 soorten keuringsstickers, afhankelijk van de boodschap die u wilt verspreiden:
  • Enkel jaartal: Uitsluitend de twee laatste cijfers

  • Dubbel jaartal: Combinatie van 2 opeenvolgende jaartallen, perfect voor regelmatige controles

  • Rond of vierkant formaat met tekst: praktisch om het soort inspectie te identificeren. Het vierkante model is beter zichtbaar dankzij het grote formaat


De afmetingen

De ronde stickers zijn beschikbaar met een diameter van 15 of 30 mm. De vierkante etiketten hebben slechts 1 afmeting: 30 x 30 mm.

De tekst

De ronde stickers zijn beschikbaar met tekst om zo het soort inspectie te signaleren: volgende onderhoudsbeurt, volgende controle, volgende keuringsdatum, goedgekeurd tot, vervaldatum. Dit type sticker heeft een zwarte tekst op een witte of gekleurde achtergrond. Met deze laatste kunt u een gepersonaliseerde kleurencode creëren. Het ponsen gebeurt tweemaal: voor de maand en het jaartal.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een keuringsetiketten met enkel een jaartal. U moet dan enkel de maand ponsen. De kleur van de sticker hangt af van het gekozen jaartal. Voor de stickers met een dubbel jaartal zijn er dus twee kleuren.

De Vierkante en gekleurde rub-on keuringsstickers met tekst zijn enkel bruikbaar voor de 'volgende controle' van uw uitrustingen. U hoeft enkel het jaartal te kiezen.

Complementaire producten - Keuringsstickers voor multi oppervlakken


Gebruik onze spray om het oppervlak schoon te maken. Dit garandeert een betere hechting. Pons daarna de maand van de volgende controle, het volgende onderhoud enz. met onze ponstang en kleef de sticker op het oppervlak.
Met de schraper kunt u het etiket eenvoudig en snel verwijderen.