Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Markering voor magazijnstellingen

Advies nodig? Advies nodig? Hoe voorkomen dat uw magazijn een doolhof wordt? Een goed ingedeeld magazijn blinkt uit door een overzichtelijke markering van de gangen. In elk van die gangen kunt u vervolgens duidelijke markeringen aanbrengen op de rekken. Als er in die rekken ook nog bakken staan, zijn daar ook de nodige magazijnetiketten voor.
Als de markeringen op elk van die niveaus consequent zijn aangebracht, vindt u altijd meteen gestockeerde goederen terug en wint u enorm veel tijd als u bestellingen moet leveren of als uw werklieden een bepaald item nodig hebben.

63 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Magazijnetiketten voor uw etikethouders en locatiehouders


Bij de keuze voor het juiste markeringssysteem voor uw magazijn kunt u een aantal factoren in acht nemen.
  • De grootte, leesbaarheid en zichtbaarheid van de markering. (Van hoe ver wordt de markering doorgaans bekeken?)

  • Is de markering permanent of moet ze vaak verplaatst worden?

  • Hoe duurzaam en slijtvast moet de markering zijn?

  • Kiest u voor een markering met kleuren of is zwart op wit voldoende?

Op basis van deze parameters kunt u door ons aanbod waden en vindt u zeker de juiste oplossing om orde en overzicht in uw magazijn te scheppen. Toch nog uw gading niet gevonden? Weet dan dat u met onze labelprinters en accessoires ook alle mogelijke boodschappen, cijfers en letters zelf kunt concipiëren voor een overzichtelijke indeling van uw magazijn, de rekken of de bakken.

Welke markering is het best geschikt voor uw magazijnrekken?


Etikethouders

Goede standaard etikethouders zijn deze zelfklevende etikethouders van plastic, die u meteen per 200 stuks kunt kopen. Klassiekers zijn deze zelfklevende, gekleurde etikethouders. Ook met deze zelfklevende of magnetische etikethouders en de bijgeleverde etiketten om in de houder te schuiven, organiseert u in geen tijd uw magazijn. Als het label een scanbaar element bevat, kan dat gemakkelijk ingelezen worden dankzij de transparante laag. De houders zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Gelijkaardig, maar niet magnetisch, zijn deze transparante, zelfklevende etikethouders, verkrijgbaar in wel elf formaten. Voor lange rekken zijn deze langwerpige, zelfklevende etikethouders ideaal, of u snijdt deze Magnetische etikettenhouders in stroken of op rol op de juiste maat. Ook zijn er op maat te snijden zelfklevende etikethouders. Magnetische etikethouders met gekleurde hoofding hebben vooraf al een kleur meegekregen: handig om uw eigen kleurindeling te hanteren.

Locatiehouders

Met deze zelfklevende of magnetische locatieborden voor magazijnen kunt u zonder te boren op een duidelijke manier de rekken en de gangen van uw magazijn een identificatie meegeven. Deze aluminium borden, zelfklevend of magnetisch, laten zich zich in geen tijd plaatsen. Het magnetische model kunt u op een metalen rek zoveel verplaatsen als u maar wilt. Het zelfklevende model kan dan weer op elk schone ondergrond gekleefd worden. Wilt u een bord waarop u aan beide zijden een boodschap wilt meegeven, opteer dan voor deze wigvormige, magnetische houder voor locatieborden in magazijnen. U kunt uw boodschap zelf aanbrengen met deze stickers voor vlag- of wigvormige locatieborden in magazijnen. Die zijn volledig personaliseerbaar. U kiest de achtergrondkleur en de nodige cijfers of letters. Als u kiest voor onze dubbelzijdige locatieborden magazijn voor permanente bevestiging, hoeft u niet eens zelf aan de slag met stickers. Dan wordt het bord geleverd met de gewenste boodschap er meteen recto-verso in gegraveerd. Afhankelijk van de ondergrond kunt u de borden vastschroeven of vastkleven.
Wist u dat we zelfs locatieborden hebben waarop u een boodschap kunt tonen die vanuit vier richtingen zichtbaar is? Dat kan met vierkante, magnetische locatieborden voor magazijn. Op elke zijde van de vierkante magneet kunt u een kleur of een cijfer van 0 tot 9 aanbrengen.

Letters en cijfers

In een magazijn bestaan de meeste identificaties uit een combinatie van letters en cijfers. Seton biedt die in alle mogelijke formaten en manieren van aanbrengen. Voor kleine oppervlaktes kunt u aan de slag met deze set van papieren stickers met cijfers of letters. Met deze gekleurde stickers met cijfers of letters of deze Set van gekleurde stickers met cijfers of letters kunt u meteen ook een kleurindeling maken. Mogen ze iets groter zijn? Kies dan voor Gekleurde stickers met cijfers en letters, A4-formaat . Nog volumineuzer? Dan kunt u extra grote, gekleurde stickers met cijfers en letters bestellen. Praktisch en vlug aan te brengen zijn deze stickers met cijfers of letters in verdeeldoos. Voor extra contrast en zichtbaarheid, ook bij weinig licht, verwijzen we naar deze retroreflecterende, gekleurde, zelfklevende letters en cijfers. Extra bestending, tot slot, zijn deze Stickers met gekleurde letters of cijfers op aluminium achtergrond .

Meer informatie over onze markeringen voor magazijnrekken? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.