Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Gehandicapten

De toegang van personen met een handicap tot uw bedrijfsterreinen vereist dikwijls specifieke aanpassingen, die worden aangeduid met behulp van een pictogram voor gehandicapten (parkeerplaats, toiletten, enz.). Seton biedt u hier een uitgebreide keuze aan pictogrammen en borden voor de ontvangst van gehandicapte personen op het werk, zoals bijvoorbeeld signaleringsborden met brailleschrift.

26 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Sinds 1 januari 2015 verplicht de participatiewet bedrijven met meer dan 25 medewerkers om tenminste 5% arbeidsgehandicapten in dienst te hebben. Op die manier wil men de professionele integratie van personen met een handicap bevorderen.

Daarom is het belangrijk om de lokalen toegankelijk te maken voor iedereen, en worden er specifieke aanpassingen aangebracht voor de ontvangst van gehandicapten. Zo biedt Seton u hier een verscheidenheid van borden aan voorzien van een pictogram met betrekking tot een gehandicapte persoon. Deze borden laten toe om de toegankelijkheid te benadrukken (toiletten, parkingplaatsen, enz.).

U kunt ook een volledig assortiment van signalering in braille ter beschikking stellen, dit laat elke slechtziende/blinde werknemer toe de weg terug te vinden.
Voor meer informatie raden wij u aan om ook onze producten voor de Toegankelijkheid voor personen met een handicap te raadplegen.