Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen EHBO

Bij een ongeval zijn de eerste minuten van de interventie meestal het belangrijkst. Verlies geen enkele seconde bij het zoeken naar het EHBO-materiaal! De oplossing van Seton: een assortiment van borden en pictogrammen voor interventie en eerste hulp die gemakkelijk te herkennen zijn en die u toelaten om snel te zien waar het EHBO-materiaal, de defibrillatoren, oogspoelingen en veiligheidsdouches zich bevinden. Gebruik de filters in de linkerkolom om snel uw bord of pictogram in de ISO 7010 uitvoering te vinden.

1-92 van 115 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Dankzij de groene achtergrond met witte symbolen zijn de reddingsborden en borden betreffende EHBO gemakkelijk te identificeren. Ze moeten overal geplaatst worden waar het materiaal voor eerste hulp beschikbaar is. Bij een goede installatie laten ze een snelle identificatie toe van het materiaal, bevorderen ze de reddingsactie en verminderen ze het risico op heel ernstige wonden. Een onmisbare signalering voor uw bedrijf!

Heel gekend is het pictogram voor de EHBO-post, dat u herkent op de meeste EHBO-borden. Gebruik ze om snel meer te weten te komen over de aanwezigheid van EHBO-materiaal en EHBO-producten . Tekst en pictogrammen kunnen de boodschap versterken en meer precieze informatie geven over de beschikbare apparatuur (brancard, noodtelefoon, verzorgingsmateriaal voor gewonde ledematen, …)

In geval van een hartstilstand, verminderen de overlevingskansen van het slachttoffer elke minuut met 10% . De snelheid van de interventie is hier meer dan ooit essentieel! Vereenvoudig de interventie van de eerste hulpdiensten en verhoog de kansen om een leven te redden door duidelijk de aanwezigheid van de defibrillatoren te laten zien met onze borden en pictogrammen voor AED-toestellen (EAD).

Op de werkplaatsen waar er een gevaar voor de ogen, het gezicht of het volledige lichaam bestaat door de aanwezigheid van chemische producten, kunnen oog- en nooddouches geplaatst worden. Moedig het gebruik van deze apparatuur aan dankzij onze Borden en pictogrammen oogdouches en nooddouches , die een snelle identificatie zullen toelaten. Voor meer informatie betreffende hun gebruik, raadpleeg onze gebruiksaanwijzing over de oogspoeling. Uiteraard is het nog belangrijker om verwondingen te voorkomen, help uw werknemers hierbij door hen aan te moedigen de gepaste PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) te dragen. U vindt de gebodsborden hiervoor in de categorie Gebodsborden en -pictogrammen PBM .

De pictogrammen passen zich aan aan de globalisering! Vind alle informatie over de standaardisatie van veiligheidssymbolen terug op onze pagina norm EN ISO 7010.

Heeft u reeds alle onmisbare veiligheidssymbolen in uw gebouw? Ontdek alle belangrijkste pictogrammen op de pagina Top 10 veiligheidsborden en zorg voor een veilige werkomgeving. Bekijk onze algemene pagina over veiligheidspictogrammen voor een overzicht van het gamma.