Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM

Om uw personeel te beschermen en de arbeidsongevallen en beroepsziekten te verminderen, stelt Seton u gamma voor rond arbeidsveiligheid. Wij bieden u zowel persoonlijke beschermingsmiddelen en valbeveiligingsuitrusting aan als ergonomische producten, om elke type gevaar op het werk aan te pakken.

Arbeidsveiligheid houdt de beveiliging van de werkplek in, maar ook de bescherming van het individu. In elk arbeidsmilieu zijn er immers schadelijke factoren aanwezig die aanleiding kunnen geven tot arbeidsongevallen en beroepsziekten, zoals gehoorschade, rugklachten, ... Zulke aandoeningen zijn vaak de oorzaak van langdurig ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid.

Seton stelt u een aanbod voor om zulke arbeidsrisico's te verminderen:
- Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM): beschermen een beperkt deel van het lichaam voor een specifiek gevaar. Zo bieden wij onder meer veiligheidsmaskers aan voor mensen die werken in een stoffige omgeving, oordopjes voor arbeiders die te kampen hebben met geluidsoverlast, ... alsook diverse opbergsystemen. Meer info hierover op persoonlijke beschermingsmiddelen.
- Valbeveiliging: voor de bescherming van personeel bij werkzaamheden op hoogte. Van volledige kits tot kleine toebehoren: alles wat u nodig hebt om valgevaar te vermijden.
- Ergnonomie op de werkplek: naast de zichtbare gevaren zijn er ook de sluipende risico's. Dit geldt zowel voor arbeiders die heel de dag moeten rechtstaan als voor ambtenaren die zittend werk verrichten. Van antivermoeidheidsmatten tot polssteunen: investeer in het welzijn van uw werknemers! Raadpleeg tevens onze themapagina musculoskeletale aandoeningen.

Voor een optimale veiligheid vindt u in ons assortiment Risicopreventie op het werk producten om uw ruimtes en materiaal veiliger te maken.
In ons aanbod Borden en pictogrammen vindt u dan weer het nodige voor een goede signalering.
Ten slotte hebben wij een gamma EHBO en Verzorging ontwikkeld, mocht een ongeluk zich toch voordoen.

Neem een kijkje op risicopreventie op het werk voor meer informatie over arbeidsrisico's en de bijbehorende preventiemiddelen.
Meer informatie over arbeidsveiligheid en PBM vindt u op het Arboportaal en in het Warenwetbesluit van de Nederlandse overheid.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten