Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Bevestigingsbeugels en grondankers

Voor een doeltreffende signalering volstaat het niet om zich uit te rusten met kwaliteitsvolle Borden en pictogrammen ; zij dienen ook goed zichtbaar te zijn en correct gemonteerd te worden. Om u hierbij te helpen, stelt Seton u een brede waaier aan bevestigingsmateriaal voor, voor al uw palen en signaleringsborden. Tijdelijke of langdurige oplossingen die standvastigheid en bestendigheid verzekeren.

33 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

De montage van uw Borden en pictogrammen is net zo belangrijk als de signaleringsproducten zelf. De bevestiging van een sterke en correct geplaatste paal is de garantie op een betere leesbaarheid en dus op een grotere verspreiding van uw bericht.

Een betrouwbaar en degelijk montagesysteem voor buiten is onontbeerlijk om het hoofd te kunnen bieden aan slechte weersomstandigheden en erosie. Zo bieden wij u bevestigingsrails aan alsook hun beugels die, eenmaal in elkaar geschoven, de bevestiging van het bord op de paal toelaten. Gebruik onze Bevestigingsschroeven voor beton of asfalt voor een eenvoudige, snelle en stevige plaatsing.

Indien de signalering slechts tijdelijk is of niet wordt blootgesteld aan weersinvloeden, kunnen lichtere en nog makkelijker te plaatsen bevestigingssystemen worden overwogen. U kunt zo de keuze maken tussen magnetische haakjes, zuignappen of klemmen. Deze oplossingen laten u toe uw borden te verplaatsen zo vaak u maar wilt.

Ten slotte, in aanvulling van het gebruik van borden, stelt Seton u voor om het gamma Markering van vloeren, muren en ramen te ontdekken, voordelig en makkelijk herkenbaar voor iedereen!