Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Chemisch en Biologisch gevaar

Waarschuw voor elk chemisch of biologisch gevaar met behulp van deze waaier aan gevarenborden en -pictogrammen! Seton stelt u hier onder meer borden voor om te waarschuwen voor een biologisch of chemisch risico, te verkrijgen in verschillende versies, formaten en met diverse bevestigingsmogelijkheden. Ontdek snel alle mogelijke opties!

1-92 van 139 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Personen die werkzaam zijn in de gezondheidssector (farmaceutische bedrijven, onderzoekslaboratoria, ziekenhuizen, enz.) zijn zich meestal volledig bewust van de biologische en chemische risico's waarmee ze geconfronteerd worden. Bij bedrijven die geen deel uitmaken van de gezondheidssector is dit veelal niet het geval.

Daarom is het van belang om goed te onderzoeken aan welke gevaren uw personeel en bezoekers blootgesteld worden op het bedrijfsterrein. Op die manier kunt u aangepaste gevaarspictogrammen voorzien, en zo de aandacht vestigen op de mogelijke risico's.

In dit gamma vindt u verschillende gevarenborden en -stickers om elk biologisch en chemisch risico te identificeren. Seton stelt u hier zeer uiteenlopende producten voor, van pictogrammen voor een biologisch risico met de afbeelding van een doodshoofd tot pictogrammen voor het waarschuwen voor gevaarlijke producten.

Ontdek snel alle mogelijkheden voor gevarensignalering!

Graag verwijzen wij hier ook naar ons gamma met Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM , om uw werknemers goed te kunnen beveiligen.

Voor een volledig overzicht van alle veiligheidssymbolen, verwijzen wij u graag door naar de pagina veiligheidsborden en -stickers.