Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Binnenvitrines

Om uw mededelingen in de kijker te zetten, stelt Seton u een gamma met vitrinekasten voor, speciaal ontworpen voor binnengebruik. Vestig de aandacht op uw belangrijke berichten en informatieve brieven, voor een efficiënte communicatie binnen uw bedrijf.

12 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Om de aandacht te vestigen op uw mededelingen, stelt Seton u een gamma voor met vitrinekasten, speciaal ontworpen voor binnengebruik. Plaats een vitrine in uw inkomhal, eetzalen, en alle plaatsen waar u mensen ontvangt. De vitrinekasten zijn in tal van kleuren beschikbaar, om ze zo goed mogelijk te laten passen in het interieur van uw bedrijf.

Sommige informatie moet door iedereen gezien worden, daarom is het belangrijk dat alle belangrijke mededelingen op één bepaalde plaats gedeeld worden. Met onze vitrinekasten kunt u zich ervan verzekeren dat uw werknemers of bezoekers alle belangrijke informatie, zoals bijvoorbeeld het Arbeidswetboek, kunnen terugvinden.

Gebruik onze Toebehoren voor vitrines voor een vlotte plaatsing en een goede zichtbaarheid van uw vitrinekast. Ontdek ook onze waterdichte Buitenvitrines , speciaal ontworpen om uw mededelingen te beschermen tegen slecht weer en uv-stralen.