Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden verboden te parkeren

Om te vermijden dat mensen zich parkeren op parkeerplaatsen voorbehouden voor uw personeel, biedt Seton u een gamma borden 'verboden te parkeren' aan.
Een duidelijke signalering zorgt immers voor een vlotte circulatie op uw parking en een verhoogde veiligheid.

32 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Laat duidelijk weten aan uw werknemers en bezoekers waar het toegelaten is om te parkeren om verkeersopstopping te vermijden. In dit gamma vindt u borden 'verboden te parkeren' om aan te duiden waar bestuurders niet mogen parkeren zodat nooduitgangen of de uitgang voor voertuigen en brandweer niet gehinderd worden.

In dit gamma vindt u verschillende types borden die aan uw verwachtingen voldoen: aluminium borden, plat of met rand, en met verschillende afmetingen naargelang uw behoeften.

Dankzij een goede organisatie van uw parking en uw private wegen, beheert u beter hoe en waar geparkeerd wordt.

Seton raadt u eveneens aan om uw verticale signalering te vervolledigen aan de hand van een horizontale signalering. Hiervoor stellen wij u ons gamma Grondmarkering: verf, sjablonen, markeernagels .

Seton stelt u ook een gamma aan Stickers verboden te parkeren voor om gebruikers duidelijk te maken waar het verboden is te parkeren.

Om het gebruik van uw parking te regelen, raden wij u ook aan om onze gamma's Parkeerbeugels en Parkeerstops te bekijken om zo het aantal parkeerplaatsen te beperken.