Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Display en Bescherming van documenten

Om al uw regelmatig geraadpleegde bedrijfsdocumenten te beschermen en in de kijk te zetten, stelt Seton u een gamma voor van zichtpanelensystemen, beschermhoezen en kaders. Deze benodigdheden zijn zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, en verzekeren tevens een duurzaam gebruik en een optimale zichtbaarheid.

87 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Hoewel bepaalde documenten veilig moeten worden bewaard, is er andere bedrijfsinformatie die net op dagelijkse basis aan alle werknemers ter beschikking moet worden gesteld. In dit assortiment vindt u bijgevolg de nodige hulpmiddelen voor het simultaan beschermen en weergeven van uw vaak gebruikte bedrijfsdocumenten.

Zo zijn er onder meer onze beschermhoezen/zichtpanelen: plastic mapjes waarin op een snelle en eenvoudige manier een document kan worden geschoven. Sommigen zijn voorzien van een oogje waardoor ze kunnen worden opgehangen, terwijl anderen een zelfklevende of magnetische achterzijde hebben voor muurbevestiging. Enkelen worden geleverd met een tafel- of wandmodule, en vormen zo een zichtpanelensysteem.

Dankzij onze kaders en kliklijsten kunt u ook makkelijk uw posters en affiches aanplakken.

Met onze klemborden en documentklemmen kunt u uw documenten tijdelijk vastmaken zodat u ze makkelijk kunt beschrijven of ophangen.

Ten slotte zijn er ook onze plastificeermachines met de bijbehorende mapjes. Voorzie uw documenten van een beschermende laag en hang ze daarna op in één van onze Vitrinekasten voor binnen en buiten of aan Whiteboards, flip-overs en presentatietoebehoren .