Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Veiligheidskasten

Voor de veilige opslag van gevaarlijke goederen (o.a. ontvlambare en phytosanitaire producten) alsook de opvang van schadelijke stoffen tijdens hun transport, heeft Seton een speciaal gamma aan producten ontwikkeld. Hier vindt u plastic vaten, opvangbakken, opslagrekken, en nog veel meer. Morsen is verleden tijd dankzij Seton!

24 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

In industriële omgevingen is het niet ongewoon om verschillende soorten gevaarlijke producten en stoffen voorzichtig te moeten behandelen. Daarom rust Seton u uit met al wat u nodig heeft voor het veilig vervoeren en opslaan van gevaarlijke stoffen binnen uw magazijn en bedrijfsruimtes.

U vindt hier onder meer diverse plastic vaten en opvangbakken alsook verschillende afdichtingssystemen, om uw vaten te vervoeren zonder ook maar één druppel te morsen. Daarnaast bieden wij u ook opslagrekken en gaaspanelen aan om verontreinigende producten in alle veiligheid op te bergen. Door dit assortiment te doorlopen ontdekt u alle benodigdheden om het risico op morsen en het verlies van producten en gevaarlijke stoffen zo veel mogelijk te beperken.

Als u in een agressieve omgeving werkt, met giftige en/of gevaarlijke stoffen, is het belangrijk om aangepaste signalering te gebruiken. Dit wil zeggen dat de signalering die niet aangetast geraakt door chemische producten zoals zuren, basen, solventen enz. Voor al uw regelmatige controles raadt Seton u daarom Keuringsstickers voor agressieve omgevingen - Acrylaat of Controlestickers voor agressieve omgevingen aan. De etiketten tonen op een zeer visuele manier wanneer de laatste keuring van een machine, installatie, toestel, enz. werd uitgevoerd en wanneer de volgende keuring plaatsvindt. Dankzij het materiaal (acrylaat of aluminium), kleven de stickers toch zeer goed op moeilijke oppervlakken.

Voor in het geval er toch gevaarlijke stoffen gemorst worden, raden wij u aan om onze pagina's te raadplegen die gewijd zijn aan Absorptiemiddelen oliën en koolwaterstoffen en Absorptiemiddelen chemische producten , zodat u doeltreffend en snel kunt reageren.
Gebruik ook onze Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM om rechtstreeks contact met gevaarlijke stoffen te vermijden, en in geval van nood zijn er ook steeds onze producten voor EHBO en Verzorging .