Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Straatvuilnisbakken

Seton doet u zijn gamma ontdekken gewijd aan vuilnisbakken voor buiten, type straatvuilnisbak. U kunt er natuurlijk de aankoop doen van een vuilnisbak van Rossignol, partner van Seton. Door het plaatsen van vuilnisbakken in de buitenruimtes, die door u worden verzorgd, zet u voorbijgangers, werknemers en bezoekers aan om er hun afval in achter te laten en zo de hoeveelheid afval op de grond te verminderen.

29 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Zet uw werknemers, bezoekers en andere voorbijgangers aan tot een goed gebaar door het plaatsen van vuilnisbakken voor buiten. U kunt onder meer de aankoop doen van een vuilnisbak van Rossignol, partner van Seton en blijk van kwaliteit.

Geen vuilnisbak? Vergeet netheid! Investeren in een vuilnisbak voor buiten (her)motiveert mensen om hun afval elders te gooien dan op de grond en zorgt zo voor properdere buitenruimtes.

Het brengt overigens ook besparingen met zich mee omdat beroep doen op een schoonmaakteam minder vaak nodig zal zijn.
Dit zal ook een positieve rol spelen voor het imago van uw bedrijf omdat het buitenaanzicht immers uw eigen identiteit en waarden weergeeft.
Het past dus om voldoende vuilnisbakken ter beschikking te stellen om zo van al deze voordelen te genieten.

Voor een nog gezelligere omgeving is het ook mogelijk uw buitenruimtes op te fleuren met Plantenbakken voor de openbare ruimtes .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten