Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Informatieborden voor bedrijven

Seton heeft het gamma 'informatieborden voor bedrijven' ontwikkeld opdat uw bezoekers en werknemers zich beter in uw bedrijf en lokalen kunnen oriënteren. U kunt zo de communicatie optimaliseren. Kies voor een permanente oplossing dankzij onze personaliseerbare borden of kies een doorzichtige klikkader om uw tijdelijke papieren boodschap te laten zien.

6 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Als uw bedrijf regelmatig bezoekers of werkmensen ontvangt, is het vaak noodzakelijk om informatieborden te gebruiken voor een goede oriëntatie. Sommige gebouwen zijn zelfs zodanig groot dat het gemakkelijk is om de weg kwijt te geraken. Een informatiebord is daarom geen overbodige luxe.

Seton stelt u een volledig gamma voor dat gewijd is aan dit soort communicatiemiddelen. U kunt kiezen voor aankondigingsborden om tijdelijke informatie mee te delen of voor meer duurzame en permanente oplossingen zoals personaliseerbare borden of totems. Deze laatste worden veelal gebruikt om richtingen aan te duiden.

Bekijk ook zeker onze gamma's Vitrinekasten voor binnen en buiten en Uitrusting Onthaal om bijkomende informatie te geven en uw bezoekers beter te begeleiden.