Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Informatieborden voor bedrijven

Advies nodig? Advies nodig? Hoe informatie communiceren aan uw bezoekers? Als uw onderneming regelmatig bezoekers of leveranciers ontvangt, is het belangrijk dat ze zich vlot kunnen oriënteren. Onze informatieborden voor bedrijven zijn dan de geschikte oplossing.
Een onthaalbord aan de ingang geeft uw bedrijf de uitstraling die het verdient. De informatieborden voor onthaal zijn volledig personaliseerbaar, u kunt er dus op kwijt wat u maar wilt, van openingsuren tot veiligheidswaarschuwingen.
Vervolgens wilt u dat uw gast zich rechtstreeks naar de juiste plaats begeeft en niet verloren loopt of de weg moet vragen. Daarvoor bieden we signalisatieborden die u binnen of buiten kunt aanbrengen. Ook die zijn personaliseerbaar met uw eigen tekst.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Informatieborden voor bedrijven, ook personaliseerbaar


Iemand die voor de eerste keer ergens komt, vindt daar niet vanzelf de weg. Daarom is het belangrijk dat u de oriëntatie binnen uw kantoren of op uw terreinen duidelijk aangeeft met signalisatieborden. Als u vaak buitenstaanders over de vloer krijgt, kan het best vervelend zijn voor uw personeel als ze hun iedere keer de weg moeten tonen. Of als ze regelmatig gestoord worden doordat iemand het verkeerde kantoor binnenstapt. Anderzijds is het een meerwaarde voor uw bedrijf als mensen al van bij het betreden van uw terrein wat nuttige informatie te zien krijgen op een mooi, groot bord. Met onze informatieborden voor bedrijven kunt u:
 • bezoekers en leveranciers oriënteren in uw bedrijf

 • duidelijke richtingaangevende signalisatie plaatsen

 • uw bedrijf voorstellen aan het onthaal

 • tijdelijke boodschappen meedelen.

Komen er vaak bezoekers of leveranciers in uw bedrijf? Help hen de weg te vinden met onze personaliseerbare informatieborden.
 • Bezoekers kunnen zich probleemloos oriënteren en lopen niet verloren.

 • Leveranciers weten meteen waar ze moeten zijn, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.

 • Bezoekers die gebruikmaken van de parkeerruimte, zien direct hoe ze moeten rijden, wat bovendien de veiligheid verhoogt.

 • Met een gepersonaliseerd informatiebord voor onthaal informeert u aan de ingang van het gebouw of bij het betreden van de belangrijkste onderafdelingen.

 • Tijdelijke informatie kunt u uitprinten en altijd op dezelfde plaats afficheren, bijvoorbeeld in een van de vitrinekasten voor binnen en buiten.

Personaliseerbare onderborden

Met deze personaliseerbare onderborden zorgt u ervoor dat uw bezoekers vlot op hun bestemming raken. U kunt de tekst die op uw bord moet komen online ingeven, eventueel met uw logo erbij. De onderborden zijn ook verkrijgbaar met een standaardtekst, zoals 'leveringen' of 'voorrang verlenen'. De onderborden zijn gemaakt van zeer stevig, slijtvast aluminium van 2 mm dik met een rand van geanodiseerd aluminium. Ze zijn bekleed met reflecterend 3M-vinyl klasse 1, waardoor ze ook 's nachts zichtbaar zijn als ze belicht worden. U hebt de keuze tussen pijlvormige en rechthoekige borden. De borden kunnen aan een paal bevestigd worden met bevestigingsbeugels.

Personaliseerbare informatieborden voor onthaal

Deze praktische informatieborden worden vaak geplaatst aan de ingang van een bedrijfsgebouw of een afdeling. U kiest volledig zelf welke informatie u op die manier wilt meegeven aan mensen die voor het gebouw staan. Behalve uw bedrijfsnaam en -logo is er plaats voor openingsuren, een plattegrond, veiligheidsvoorschriften, enzoverder.De borden voor onthaal zijn gemaakt uit stevig aluminium van 2 mm dik met een rand van geanodiseerd aluminium. Ze zijn verkrijgbaar in gewoon vinyl of reflecterend 3M-vinyl klasse 1, zodat ze ook 's nachts zichtbaar zijn.

Signalisatieborden met pijl

U kunt deze signalisatieborden van pvc met een witte pijl op een blauwe achtergrond naar rechts of naar links laten wijzen. Zo geeft u op een universeel begrijpbare manier aan welke richting uw gasten moeten volgen, bijvoorbeeld op de parkeerruimte.De borden kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Ze zijn bekleed met uv-bestendige beschermingsfolie voor buitengebruik. Ze kunnen gemakkelijk bevestigd worden aan de muur met schroeven of bevestigingstape, of aan een paal met beugels en rails.

Onderborden met standaardtekst

Deze borden met een zwarte tekst op een witte achtergrond verkondigen een eenvoudige boodschap. Momenteel hebben we borden met de tekst 'leveringen' of 'voorrang verlenen' in ons aanbod. De borden zijn ook verkrijgbaar met een gepersonaliseerde tekst en zelfs uw logo. De onderborden zijn geschikt voor binnen en buiten. Ze zijn gemaakt van zeer stevig, slijtvast aluminium van 2 mm dik met een rand van geanodiseerd aluminium. Ze zijn bekleed met reflecterend 3M-vinyl klasse 1, waardoor ze ook 's nachts zichtbaar zijn als ze belicht worden.

Signalisatie voor oriëntatie

Met ons gamma informatieborden voor bedrijven kunt u al het nodige materiaal in huis halen om uw gasten wegwijs te maken in uw kantoren of op uw bedrijfsterrein.
 • Gepersonaliseerde onderborden: ze zorgen ervoor dat bezoekers en leveranciers vlot op hun bestemming raken.

 • Gepersonaliseerde informatieborden onthaal: stel uw bedrijf voor met een groot bord aan de ingang.

 • Doorzichtige kaders met papieren boodschap: ze zijn ideaal om tijdelijke informatie mee te delen.

 • Signalisatieborden met pijl: de eenvoudigste, universeel begrijpbare manier om de juiste richting aan te duiden.


Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail, of vraag een online offerte voor uw informatieborden.