Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Gebodsborden en -pictogrammen Veiligheid rond machines

Ontdek in deze categorie alle gebodsborden en -stickers die te maken hebben met veilig werken met machines. U vindt hier pictogrammen die wijzen op een verplichte aarding, of op het verplicht uitschakelen van een machine alvorens te beginnen met een onderhoud. Ontdek onze verschillende producten, en beperk nu meteen het risico op ongelukken bij het gebruik van machines.

44 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Wenst u de veiligheid romdom uw machines te verhogen, en de kans op ongelukken te verlagen? Plaats dan goed zichtbare gebodspictogrammen die herinneren aan de te volgen veiligheidsmaatregelen in de buurt van machines.

Zo vindt u in dit gamma borden en stickers die het gebruik van geaarde toestellen verplichten, of die eisen dat een machine wordt stilgelegd alvorens het onderhoud uit te voeren.

De borden en stickers zijn beschikbaar in verschillende formaten, bepaal de grootte van uw product naargelang de plaats waar u het pictogram wenst te plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld onze ministickers gebruiken voor het aanvullen van uw machineveiligheidskaarten, en gebruikt u eerder grote veiligheidstekens voor een signalering op een hoge machine.

Versterk de boodschap van uw gebodspictogrammen met behulp van onze Borden en pictogrammen Gevaar door machines .

Ontdek alle informatie over de Europese standaardpictogrammen op onze pagina over de EN ISO 7010 -norm. Wenst u een andere soort pictogrammen? Ontdek het overzicht op onze pagina over ons complete aanbod veiligheidspictogrammen.