Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Oprijplaten

Advies nodig? Advies nodig? Hoe niveauverschillen overbruggen? Oprijplaten zijn onmisbare hulpstukken om te gebruiken op een loskade en in een magazijn. In de eerste plaats denken we dan aan een laadplaat waarmee u gezwind een vrachtwagen of bestelwagen in- en uitrijdt met een steekwagen of een palletwagen.
Een andere soort oprijplaat is de drempelhulp, waarmee u kleine hoogteverschillen in uw magazijn overbrugt. Zo kunt u altijd de kortste weg nemen met een steekwagen of met een pompwagen vol palletten. We hebben modellen die stevig genoeg zijn om er met een vorkheftruck of zelfs met een vrachtwagen over te rijden.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Met oprijplaten van Seton vormen drempels geen probleem


Bij Seton vindt u oprijplaten in diverse afmetingen en met verschillende draagkracht.

Door gebruik te maken van een oprijplaat uit het gamma van Seton kunt u met het grootste gemak:
  • de hoogte tussen een vrachtwagen en de loskade overbruggen

  • de hoogte tussen de loskade en het magazijn overbruggen

  • kleine niveauverschillen (drempels, putten ... ) overbruggen

  • gemakkelijk overal komen met een transpallet

  • een hoogteverschil overbruggen met een vorkheftruck

  • vaten over een drempel heen rollen

  • kabels beschermen die een doorgang dwarsen

Een drempelhulp is ook een handig attribuut om fietsers en rolstoelgebruikers het leven gemakkelijker te maken.

Laadplaat

De beweegbare, aluminium oprijplaat is ideaal om vrachtwagens te lossen. U plaatst deze laadplaat in een handomdraai. De laadplaat is verkrijgbaar in twee modellen. De PCHA1 is geschikt voor handmatige palletwagens en kan 600 kg dragen. De PCHA2 is geschikt voor elektrische of thermische vorkheftrucks en kan 4000 kg dragen. De gemakkelijk te verplaatsen oprijplaat vergemakkelijkt het vervoer van goederen in steek- en magazijnwagens. U kiest zelf of u de oprijplaat permanent vastlijmt of tijdelijk ergens plaatst. Ook zonder bevestigingen zal de oprijplaat niet bewegen. Bovendien is deze drempelhulp uit elastomeer (SEBS) heel licht, zodat u ze zonder moeite kunt verplaatsen.

Drempelhulp

De rubberen oprijplaat speciaal voor zware ladingen kan tijdelijk geplaatst worden zonder bevestigingen. Met een capaciteit van maar liefst 20 ton is deze drempelhulp speciaal ontwikkeld voor de doorgang van zware ladingen. Hij is dus bestand tegen vorkheftrucks en vrachtwagens. De opvallende kleur garandeert een uitstekende zichtbaarheid. De telescopische oprijplaat is een universele oprijplaat bestaande uit twee losse rails. U kiest de breedte dus volledig zelf. De telescopische oprijplaat met antislipafwerking is een absolute aanrader als drempelhulp voor rolstoelgebruikers, maar kan ook uitstekend gebruikt worden als laadrail voor steekwagens en magazijnwagens.

Personaliseerbare oprijplaat

Met de oprijplaat met antisliplaag voor grote ladingen creëert u een hoogwaardige helling naargelang uw behoeften. Geef eenvoudig online de gewenste hoogte van de helling in. Deze drempelhulp heeft een capaciteit van 3000 kg. Het rijoppervlak is uitgerust met een antisliplaag.

Antislipplaat

De gestreepte antislipplaat voor markering van automatische deuren kan gebruikt worden om een horizontale of verticale automatische deur af te sluiten. De goed zichtbare kleur van de plaat geeft duidelijk het gevaar aan en de noodzaak om de doorgang vrij te laten. Bovendien heeft de markering een vertragend effect op voertuigen door de licht hellende vorm. De antislipplaat kan vlug bevestigd worden met lijm, wat een duurzamere oplossing is dan verf.

Meer informatie over oprijplaten? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.