Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Stickers verboden te parkeren

Advies nodig? Advies nodig? Hoe wildparkeren voorkomen met stickers? Voor de veiligheid van uw werknemers, klanten en bezoekers kan het soms noodzakelijk zijn dat er in bepaalde zones niet geparkeerd wordt, of dat specifieke parkeerplaatsen (tijdelijk) vrij blijven.
Een parkeerverbod kan in eerste instantie duidelijk aangegeven worden met verbodsborden. Toch zijn er altijd bestuurders die geen rekening houden met het parkeerverbod. Dat is vervelend en kan zelfs gevaarlijk zijn.
Om foutparkeerders onmiddellijk op hun overtreding te kunnen wijzen, is het een goed idee om een aantal stickers 'verboden te parkeren' in huis te hebben. U kleeft zo een sticker eenvoudigweg op de voorruit en de bestuurder weet dat hij zijn voertuig moet verplaatsen.

8 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Wijs foutparkeerders op hun overtreding met een sticker 'verboden te parkeren' op hun voorruit


Een bestuurder die zijn auto parkeert op een plaats waar een parkeerverbod geldt, denkt vaak niet na over de mogelijke consequenties. Hij kan bijvoorbeeld de hulpdiensten hinderen als er een noodgeval is.Als u de overtreding vaststelt, weet u meestal niet waar de bestuurder is. Kleef dan een sticker van Seton met een universeel herkenbaar verkeersbord op de voorruit. Zo weet de bestuurder, zodra hij weer bij zijn auto komt, dat hij in overtreding is, maar ook dat die overtreding niet ongemerkt voorbijgegaan is.

Hebt u vaak te maken met foutgeparkeerde voertuigen langs uw wegen of op uw parkeerterreinen? Pas er een mouw aan met een sticker 'verboden te parkeren'.
  • Stickers sensibiliseren de bestuurder.

  • Stickers zorgen ervoor dat de auto verplaatst wordt.

  • Stickers vermijden herhaaldelijke overtredingen.

  • Dankzij het verkeersbord is de sticker heel herkenbaar.

Stickers 'hinderend geparkeerd'

Kleef een sticker parkeerverbod 'verboden te parkeren' (in de vorm van een verkeersbord) of een sticker parkeerverbod 'verboden te parkeren' (met alleen tekst) op de voor- of zijruit van foutgeparkeerde voertuigen. De stickers parkeerverbod 'hinderend geparkeerd' zijn bestemd om op de zijruit te kleven. Ze zijn ook verkrijgbaar in personaliseerbare versie met uw eigen tekst erop. Met de voordelige rol van 250 stickers parkeerverbod op rol 'hinderend geparkeerd' komt u nooit ontradingsstickers te kort. De rechthoekige stickers parkeerverbod 'verplaats uw voertuig' passen in een broek- of jaszak, zodat u ze altijd bij de hand kunt hebben.

Stickers 'wegsleping aangevraagd'

De stickers parkeerverbod 'verboden te parkeren - wegsleepregeling' hebben onder het verkeersbord ook nog het bekende symbool met de takelwagen. U geeft er overduidelijk mee aan dat het voertuig weggesleept kan worden. Ze zijn ook verkrijgbaar in personaliseerbare versie met uw eigen tekst erop. Op de stickers parkeerverbod 'verboden te parkeren' (wegslepen) wordt ook nog aangestipt dat het wegslepen zal gebeuren op kosten van de bestuurder. Op de beschrijfbare stickers parkeerverbod 'hinderend geparkeerd of verboden' kunt u vier mogelijke redenen aanvinken waarom het voertuig verkeerd staat of er zelf een andere reden op schrijven.

Andere producten voor een parkeerverbod

Werkt u liever met een spuitbus dan met een sticker, dan is de kit met sjabloon en markeringsverf 'parkeerverbod' ideaal voor u. Als de stickers 'verboden te parkeren' niet volstaan en het parkeerverbod herhaaldelijk overtreden wordt, kunnen onze wielblokken eventueel een oplossing bieden. Denk er ook aan om de bestuurder te informeren, door duidelijk de zones aan te geven waar parkeren verboden is. Perfect daarvoor is het verkeersbord van pvc 'verboden te parkeren'.

Meer informatie over onze stickers 'verboden te parkeren'? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.