Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Stickers verboden te parkeren

Om het verkeer op uw parking vlot te laten verlopen, kan parkeren verboden zijn op bepaalde plekken. Nochtans wordt deze maatregel niet altijd gerespecteerd. Daarom stelt Seton u voor om stickersverboden te parkeren” te gebruiken. Breng ze aan op de voorruit, zodat u de bestuurder kunt sensibiliseren. Deze stickers zorgen er ook voor dat de bestuurder niet opnieuw fout parkeert.

8 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Hou bepaalde parkeerplaatsen vrij voor de veiligheid van uw werknemers en bezoekers. Op deze manier blijft de toegang tot uw bedrijf verzekerd en kunnen hulpdiensten gemakkelijker ingrijpen indien nodig.

Nu en dan denken sommige bestuurders dat zij aan deze regel kunnen ontsnappen en proberen zij hun auto voor enkele uren op deze parkeerplaatsen achter te laten. Een gedrag schijnbaar zonder gevaar dat nochtans ernstige gevolgen kan hebben indien een voertuig met spoed moet vertrekken of de hulpdiensten snel moeten ingrijpen.

Gebruik stickers 'verboden te parkeren' om aan te geven dat de bestuurder een fout heeft begaan en dat hij zijn voertuig moet verplaatsen. De klassieke stickers zijn “hinderend geparkeerd” en “verboden te parkeren”; deze zijn gemakkelijk herkenbaar aan de rode rand en de blauwe doorstreepte cirkel. U kunt ook opteren voor de stickers met tekst, voor een beter begrip, of voor de stickers om aan te vullen. Zo kunt u duidelijk uitleggen aan de bestuurder wat de aard van de inbreuk is.

Denk er ook aan de bestuurder te informeren, door duidelijk de zones aan te geven waar parkeren hinderlijk of zelfs verboden is. Gebruik hiervoor onze Verkeersbord van PVC - Verboden te parkeren .
Tot slot, indien de stickers met parkeerverbod niet volstaan en de overtreding zich herhaalt, is er ons gamma Wielblokken , voor de blokkering van voertuigen.