Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Halfgelaatsmaskers

Ademhalingsmaskers zijn onontbeerlijk om de goede gezondheid te behouden van werknemers die blootgesteld worden aan gevaarlijke omgevingen (gassen, dampen, stof). Hoewel bepaalde milieu's volgelaatsmaskers vereisen om zo ook de ogen te beschermen, zijn andere omgevingen minder veeleisend. Zo is het mogelijk een optimaal gezichtsveld te behouden met behulp van de halfgelaatsmaskers die u in dit gamma worden voorgesteld.

Welk type mondkapje zoekt u?

11 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Het is belangrijk om uw ademhalingsmasker goed te kiezen naargelang de beoefende activiteiten. Zo is het bovenstaande gamma gewijd aan halfgelaatsmaskers die ideaal zijn in omstandigheden die de ogen niet aantasten.

Sommige dampen en gassen kunnen de ogen immers onherstelbare schade toebrengen en zo het gebruik van een volgelaatsmasker rechtvaardigen. Zulke maskers verminderen echter in zekere mate het gezichtsveld. In gevallen waar de omgeving niet gevaarlijk is voor de ogen, is het dus aanbevolen om te kiezen voor een halfgelaatsmasker dat de kwalilteit van het gezichtsveld verzekert zonder in te boeten aan een goede bescherming van de luchtwegen. De halfgelaatsmaskers dekken immers een geconcentreerde zone rond de luchtwegen (mond en neus).

U vindt hier een assortiment van halfgelaatsmaskers, waaronder wegwerbare maskers, maskers met filter, enz. Om u te helpen de goede keuze te maken uit ons aanbod, raden wij u aan om eerst onze themapagina over ademhalingsbescherming te lezen.

Om mee te delen dat het dragen van een masker verplicht is, kunt u één van onze daartoe bestemde Gebodsborden en -pictogrammen PBM plaatsen.