Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Gebodsborden en -pictogrammen Toegang

Advies nodig? Advies nodig? Hoe de verplichte richting aanduiden? Richt een duidelijk, efficiënt circulatieplan in op de terreinen van uw bedrijf. Door onze gebodsborden en pictogrammen te installeren, wordt het risico op ongevallen beperkt en de veiligheid van iedereen verhoogd. Duid de trajecten en verplichte doorgangen aan die voetgangers en voertuigen moeten volgen om aanrijdingen te voorkomen. Zulke borden, aangebracht op de juiste plaats, zijn van essentieel belang om uw werknemers en gasten te beschermen.

37 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Installeer toegangsborden en borden van verplichte doorgang


Geef duidelijk de rijrichting of een verplichte doorgang aan met een gestandaardiseerd toegangsbord. Enerzijds gaat het om het aanbrengen van duidelijke bewegwijzering: vloermarkering in voetgangerszones, wegwijzers (kruispunt, voorrang, maximumsnelheid), afbakening van risicogebieden en beperkte toegang. Anderzijds is het ook essentieel om de verkeersstroom tussen voetgangers en voertuigen te scheiden: speciale trajecten, aparte deuren, afzonderlijke parkeerterreinen, eenrichtingslanen, enzoverder.

Waarom onze gebodsborden en pictogrammen installeren?

Er zijn minstens 3 redenen om gebodsborden en pictogrammen installeren:
  • Om de verkeersstromen tussen voetgangers en voertuigen te scheiden en te beveiligen.

  • Om de veiligheid binnen uw bedrijf te vergroten door een verplichte doorgang aan te geven.

  • Om de regels aan te geven waarmee gevaren vermeden worden (bv. brandgevaar met een bord 'branddeur gesloten houden').

Gebodsborden van verplichte voetgangersdoorgang

Een expliciet pictogram op de vermaarde blauwe cirkel is het efficiëntste, alom bekende middel om een verplichting te laten respecteren. Overeenkomstig de internationale norm ISO 7010 zijn onze borden van verplichte voetgangersdoorgang verkrijgbaar in harde borden of soepele stickers. U kunt ze ook aanvullen met de officiële tekst Verplichte doorgang voetgangers in horizontaal rechthoekig formaat.

Gebodsborden om de loopbrug te gebruiken

Geef de veilige route aan met een bord dat verplicht om een loopbrug te gebruiken. Dit symbool, dat we ook aanbieden met de officiële bijbehorende tekst "Gebruik de loopbrug", maakt deel uit van de veiligheidspictogrammen van de ISO 7010-norm en brengt een duidelijke boodschap over die iedereen begrijpt.

Borden voor branddeuren

Branddeuren zijn essentieel om de verspreiding van een brand te bestrijden. Door ruimtes af te sluiten, beschermen ze mensen tegen de vlammen, rookontwikkeling en giftige gassen. Geef aan om de deuren dicht te houden of de toegang niet te belemmeren. We bieden signalering voor branddeuren aan op harde borden, soepele stickers of zelfklevende strips voor smalle oppervlakken.

Ontdek ook al onze borden en pictogrammen die herinneren aan het verplichte dragen van PBM, veiligheidsvoorschriften voor machines of hygiënevoorschriften.
Op onze site vindt u alle gebodsborden en pictogrammen die u nodig hebt om het verkeer op uw bedrijfsterrein te organiseren. Als u uw logo of een specifieke tekst op uw bewegwijzering wilt, kies dan voor onze gepersonaliseerde borden. Het gaat vlug en gemakkelijk: met onze online tool kunt u het resultaat in realtime bekijken voor u uw bestelling bevestigt.

Neem telefonisch contact op van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.