Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Gebodsborden en -pictogrammen Toegang

Ontdek onze producten met een gebodspictogram dat wijst op een verplicht te nemen doorgang, het verplicht sluiten van een toegangsdeur, enz. Zo kunt u bijvoorbeeld uw werknemers en bezoekers aansporen om een bepaalde voetgangerszone te gebruiken, en op die manier hun veiligheid verhogen. Ontdek snel alle opties!

33 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Bepaalde werk-, verkeers- en werfzones zijn erg gevaarlijk voor voetgangers. Voorzie daarom doorgangen speciaal voor voetgangers, en spoor uw werknemers en bezoekers aan om deze voetgangerszones ook effectief te gebruiken. Op die manier kunt u vele ongevallen voorkomen.

In dit gamma van Seton ontdekt u alle borden en stickers die u hierbij kunnen helpen. De pictogrammen op bovenstaande producten verduidelijken de verplichte loopbruggen, voetgangerszones, enz. Zo vindt u hier borden met de boodschap "oversteekplaats", "gebruik de loopbrug", "voor voetgangers", maar ook "deze deur moet gesloten blijven", "doorgang steeds vrijhouden", enz.

Neem zeker ook een kijkje in ons gamma Beschermbeugels voor voetgangers om een veilige scheiding tussen uw voetgangers en ander verkeer te voorzien.

Een andere praktische en zeer visuele oplossing zijn onze Afzetpalen voor magazijn . In slechts enkele seconden heeft u in uw magazijn een zone afgebakend die verboden is voor onbevoegden. U hoeft enkel de afzetlinten in de gleuf van de palen te schuiven. Op een even gemakkelijke manier kunt u de linten verwijderen indien het om een tijdelijke afbakening gaat.

Voor werven heeft Seton een gelijkaardige oplossing. Bekijk onze categorieën Afzetlinten voor werven en Afzetpalen voor werven , waarmee u op een even snelle en even gemakkelijke manier een werf of een deel van een werf kunt begrenzen. Zo vermijdt u dat onbevoegde personen of voorbijgangers op uw werf terechtkomen en het risico op een ongeval lopen.

Surf naar onze EN ISO 7010 pagina, voor meer informatie omtrent de Europese ISO-norm.

Ontdek op onze pagina over veiligheidspictogrammen welke borden en stickers u bij Seton kunt bekomen.