Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Opbergkoffers en -kasten

Optimaliseer uw werkplek en moedig het dragen van diverse persoonlijke beschermingsmiddelen aan dankzij de talrijke artikelen die u worden voorgesteld in dit gamma aan opbergsystemen en toebehoren voor PBM. U vindt er opbergdozen, PBM dispensers, kapstokken en haakjes, al dan niet voorzien van de bijbehorende pictogrammen.

74 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Met dit gamma aan accessoires en opbergsystemen voor persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u uw werkplek op een optimale en praktische manier uitrusten. Zo kunt u hier de aankoop doen van lockerkasten, kluisjes en opbergdozen om onder meer uw oorkappen, stofmaskers en veiligheidskledij in te bewaren, alsook van kapstokken, zitbanken, ... Zo verhoogt u de hygiëne en hebt u uw PBM steeds bij de hand.

Bovendien worden deze producten soms vergezeld van expliciete pictogrammen ter bevordering van de communicatie en preventie
wat betreft het dragen van PBM. Kom op onze themapagina meer te weten over veiligheidspictogrammen.

Door voor dit type uitrusting te kiezen, moedigt u het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen aan en vermindert u zo het risico op letsels en verwondingen die veroorzaakt kunnen worden door de werkomgeving. Het dragen van PBM mag dus niet worden verwaarloosd en is overigens vaak wettelijk verplicht.

Plaats één van onze aanvullende Gebodsborden en -pictogrammen PBM om uw boodschap te versterken.
Aangezien oogbescherming fragiel is, kunt u onze gebruiken alsook reinigende doekjes en sprays voor een langere levensdruur.