Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Industriële naamplaatjes

Om elke vorm van diefstal in uw bedrijf te vermijden, stelt Seton u een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle naamplaatjes voor. Met deze plaatjes kunt u uw industriële voorzieningen op een duurzame manier identificiëren en markeren.

8 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Seton helpt u bij de keuze van uw naamplaatjes, in functie van het beoogde doel. De plaats waar u deze plaatjes zult gebruiken binnen uw bedrijf, bepalen het materiaal dat u moet verkiezen.

Opteer voor roestvrij staal als u uw plaatjes wenst te gebruiken in een industriële omgeving. U kunt de roestrvrij stalen plaatjes zowel binnen als buiten gebruiken: dit moateriaal is bestand tegen slijtage en chemische producten. Bovendien is het ook bijzonder resistent tegen heel hoge temperaturen, tot 1200°C.

Het aluminium is een zacht en plooibaar materiaal, en is daarom meer geschikt voor golvende oppervlakken. De aluminium plaatjes kunt u ook zowel binnen als buiten gebruiken. Is bestand tegen chemische producten en tegen temperaturen tot 530°C.

Het messing kan best gebruikt worden als ondergrond voor een gravure of stempel. Ook messing naamplaatjes kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Messing is ook goed bestand tegen chemische producten, slijtage en hoge temperaturen, tot 810°C.