Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Antislipplaten

Bescherm uw werknemers en bezoekers tegen valpartijen als gevolg van uitglijden door deze antislipplaten aan te brengen op risicoplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan trappen en hellingen of plaatsen die glad kunnen worden. Ontdek hieronder deze praktische en stevige oplossing! Lees er onderaan de pagina meer over.

14 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ


Waarvoor dienen antislipplaten?

Deze platen bevatten een antisliplaag die ontworpen is om valpartijen door uitglijden te vermijden. Zo'n valpartij kan namelijk ernstige verwondingen veroorzaken en uw bedrijf heel wat kosten. Daarnaast verhogen ze ook de grip voor mensen met een rolstoel; wielen zijn soms gevoeliger voor gladde ondergronden dan schoenen.

Waar kunt u deze gripplaten aanbrengen?

Deze platen bewijzen vooral hun dienst op trappen en hellingen (zoals opritten), maar ook op vlakke oppervlakken die soms glad kunnen zijn (bv. hout, beton). Op die oppervlakken is het gevaar op uitglijden immers altijd net iets groter. Ze komen ook goed van pas op plaatsen waar vastlijmen niet mogelijk is omdat de ondergrond niet geschikt is. De meeste van onze platen worden namelijk bevestigd in de grond met schroeven.

Als u de volledige traptrede wilt bekleden, bekijk dan ook eens onze Antisliptrapneuzen .

Keuzehulp


Ons assortiment platen is heel divers met verschillende modellen (waaronder vlonderstrips), materialen, kleuren en afmetingen.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten