Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Desinfecterende gels en zepen

De handen zijn de belangrijkste overbrenger van bacteriën. Het is daarom dat het belangrijk is om de handen te wassen elke keer als het nodig is. Seton biedt u een assortiment van reinigingsproducten, ontsmettende zepen en hydroalcoholische gels aan.

16 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Seton raadt u aan:
Bij afwezigheid van water en zeep, is het mogelijk om een ontsmettingsmiddel op basis van alcohol te gebruiken.
Wanneer een hydroalcoholische oplossing gebruiken?
Bij het verlaten van het openbaar vervoer, bij aankomst op kantoor of in zijn wagen, voor elke maaltijd, bij activiteiten in open lucht of activiteiten die het noodzakelijk maken om de handen te ontsmetten.
Hoe een hydroalcoholische oplossing gebruiken?
Zoals een zalf voor de handen. Een beetje reinigende gel gieten in de holte van de hand, vervolgens de handen wrijven totdat volledige verdamping plaatsvindt opdat het efficiënt zou zijn. NIET SPOELEN, maar laten drogen door blootstelling aan de vrije lucht dus zonder keukenpapier. Hergebruik van de doos: ze met warm water reinigen en met zeep en ze goed drogen vooraleer het opnieuw te vullen.
Welke hydroalcoholische oplossing kiezen?
Je moet degene bevoorrechten waarvan de optimale concentratie van alcohol tussen 60% en 70% ligt en die Chloorhexidinedigluconaat bevat (ontsmettend product).