Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Markering voor kabels

Voor een doeltreffende markering van uw elektrische bedrijfsinstallaties stelt Seton u een gamma voor rond kabelmarkering met onder meer: kabelbinders met blanco identificatieplaatjes, identificatiebandjes en stickers voor het aangeven van spanning of aarding.

39 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Voor veiligheidsredenen is het belangrijk om uw kabels correct te identificeren. Seton stelt u bijgevolg een gamma voor dat speciaal daarvoor werd ontwikkeld.

Zo vindt u er blanco Etiketten voor kabelmarkering , om volledig vrij te zijn bij het identificeren van uw leidingen. Makkelijk en eenvoudig te gebruiken voor het aangeven van de herkomst, aard en bestemming van al uw kabels.

Daarnaast stellen wij u ook graag onze Etiketten voor markering elektriciteit voor. Dit soort identificatie is zeer specifiek en is enkel geschikt voor producten met aarding, fasen, equipotentialiteit, enz. Zo verzekert u de veiligheid van uw werknemers, bezoekers en onderhoudsmedewerkers binnen uw onderneming.

Ontdek ten slotte ook onze Bevestigingsaccessoires voor kabelmarkering : totaalproducten voor een snelle identificatie. De identificatieplaatjes zijn direct beschrijfbaar met één van onze Permanente markers .