Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Ergonomische accessoires

Pijn aan de knieën of polsen kan makkelijk worden verlicht. Net daarom biedt Seton u ergonomische producten aan voor op werven en in magazijnen. Werk zonder pijn dankzij onze producten aan een zachte prijs.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

In een magazijn of op een werf werken is hard. Zo is spierpijn in de ledematen een veelgehoorde klacht. U voelt zich beperkt in uw bewegingen en u hebt geen zin om te werken. Bij Seton zijn wij ons bewust van dit probleem. Om te voorkomen dat u met grote of kleine pijntjes blijft werken, bieden wij u verschillende ergonomische producten aan voor op de werf en in magazijnen. Investeer in het welzijn van uw lichaam!

- Polsbeschermers: bieden voldoende steun en bescherming en laten u vrij in uw bewegingen. U wordt in geen enkel opzicht belemmerd. Al onze polsbeschermers absorberen schokken en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Sommige modellen werden ook behandeld tegen geurtjes, voor een betere hygiëne.

- Kniebeschermers en kniekussens: pijn hebben in de knieën is helemaal niet aangenaam, vooral niet als u de hele dag rechtstaand werkt. Het gebruik van kniebeschemers is een eenvoudige en doeltreffende oplossing. Onze kniebeschermers zijn zowel hard als licht, en zijn makkelijk aan en uit te doen.
Indien u vaak op uw knieën werkt, raden wij u een kniekussen aan.

Voor andere hulpmiddelen voor op een werf, kunt u ons uitgebreide assortiment van Werfsignalering raadplegen.