Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Verbod

Advies nodig? Advies nodig? Hoe het juiste verbodsbord kiezen? De wettelijke voorschriften over wat wel en niet mag op een werkvloer zijn vandaag schier oneindig. Met de IS0 7010-verbodsborden en -pictogrammen van Seton schept u duidelijkheid over alle concrete werksituaties in uw bedrijf, zowel voor werknemers als voor bezoekers. Elk bedrijf heeft naargelang van zijn activiteit wel zijn eigen do's en don'ts. Hoe verscheiden die ook mogen zijn, de kans is groot dat u er wel een signaleringsbord voor vindt in ons aanbod verbodsborden en pictogrammen. We hebben borden om aan te duiden dat dieren verboden zijn, dat het water niet drinkbaar is, of dat u geen voedingsresten in een bepaalde vuilnisbak mag deponeren.

1-92 van 563 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Verbodsborden en verbodsstickers: van rookverbod tot toegangsverbod


Heel wat van onze verbodsborden en pictogrammen zijn verkrijgbaar in ToughWash-uitvoering. Die zijn extra bestand tegen vuil, vocht en alle andere mogelijke kwalijke invloeden, en u maakt ze in een handomdraai schoon zonder dat ze eronder lijden. Sommige verbodstekens mogen best wel extra opvallen, zeker als het om de veiligheid en gezondheid van uw werknemers en bezoekers gaat. Als u echt in het oog wilt springen, kiest u voor het gamma Seton Motion. Deze harde stickers met animatie bewegen mee vanuit verschillende invalshoeken en trekken zo alle nodige aandacht. Ook met een fotoluminescerend verbodsbord kunt u een extra visueel effect bereiken: deze borden zijn ook goed zichtbaar op donkere plekken. Onder de noemer Seton 360 bieden we ook een roterend signaleringsbord dat een verboden toegang aanduidt. Het is een uniek, exclusief product met een opvallend ontwerp dat 360° rondom zichtbaar is. Het bord blijft overigens altijd overeind: ook als het omgestoten wordt, komt het altijd terug in een verticale positie en zo blijft de boodschap altijd zichtbaar. Met de verbodsborden en pictogrammen van Seton, en de vele boodschappen die ze kunnen dragen, kunt u:
  • een verbod aanduiden;

  • een gevaar voorkomen;

  • de veiligheid van uw werknemers en bezoekers garanderen.

Welke andere verwante producten biedt Seton?

Een permanent verbodsbord verboden toegang, met het bekende pictogram met de opgeheven hand en de bijbehorende tekst, laat niets aan de verbeelding over. Minder dwingend qua karakter dan een vast verbodsbord is een set afzetpalen met lint, waarmee u tijdelijk een ruimte kunt afsluiten of de doorgang kunt belemmeren. Tegelijk kunt u van het ene moment op het andere deze palen opzij zetten of het lint verwijderen en toegang geven. U kunt ze ook gebruiken om een wachtrij mee te maken en orde te scheppen op een evenement of om zich aan te melden. Vooral als u een groter publiek verwacht en alles ordentelijk wilt laten verlopen, is het handig om zo een set in huis te hebben.

Borden en pictogrammen verboden toegang

Met de borden en pictogrammen verboden toegang kunt u op een werf, werkvloer of eender waar in uw bedrijfsgebouw duidelijk aanduiden welke ruimtes verboden te betreden zijn. De reden daarvoor kan divers zijn: het kan om een gevaarlijke ruimte gaan of eenvoudigweg om een ruimte waar onbevoegden niet gewenst zijn. Dat kunt u allemaal duidelijk maken met eenduidige pictogrammen en tekst. Afhankelijk van de plaats waar u de signalering moet aanbrengen, kiest u voor een hard bord of een zelfklevende sticker. Dat kan op vloeren, muren, deuren of op palen. Wilt u een ruimte slechts tijdelijk afbakenen? Dan kan een set van 5 afzetpalen met rubberen voet, afzetketting en S-haken interessant zijn.

Borden en pictogrammen rookverbod

De borden en pictogrammen rookverbod zijn niet meer weg te denken uit publieke ruimtes, horecazaken, bedrijfsruimtes of de werkvloer. De antitabakswet is streng en wordt strikt afgedwongen. Een bedrijf kan vandaag niet zonder het alombekende basispictogram verboden te roken. Ook de nieuwe vorm van roken, het vapen, valt onder deze wetgeving. De e-sigaret prijkt tegenwoordig dan ook steeds vaker mee op de pictogrammen. Omdat roken in speciale rookkamers of buiten in duidelijke zones wel toegestaan is, hebben we ook een volledig gamma om rokersruimtes of rokerszones in te richten.
Als u toch de juiste boodschap niet vindt, weet dan dat we ook verbodsborden op maat leveren, die u zelf kunt personaliseren met een pictogram en tekst naar keuze.

Borden en pictogrammen veiligheid op de werkvloer

Ondanks alle mogelijke inspanningen om een beter preventiebeleid te voeren op de werkvloer, is het aantal ongevallen de laatste jaren telkens gestegen. De meeste ongevallen gebeuren in de industrie en de bouw. Meer dan de helft van de ongevallen leidt tot tijdelijke of permanente arbeidsongeschiktheid. Dergelijke ongevallen willen we met zijn allen uiteraard zoveel mogelijk vermijden. Daarom is er voor elke gevaarlijke werksituatie wel een bord of pictogram over veiligheid op de werkvloer. Gebruik ze weldoordacht en veelvuldig in uw bedrijf.

Neem telefonisch contact op van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.