Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Hoogtebegrenzers en doorrijhoogteportalen

Advies nodig? Advies nodig? Waarom hoogtebegrenzers installeren? Of hoge en zware voertuigen toegang hebben tot uw parkeerterrein of privéweg, beslist u zelf. Veiligheid, zowel voor de wagens zelf als voor uw infrastructuur, speelt daar een grote rol in. Een parkeergarage heeft bijvoorbeeld een beperkte hoogte en een weg kan onder een lage brug doorlopen. Dan is het beter om de bestuurders op voorhand te verwittigen.
U kunt de maximale doorrijhoogte aangeven met gepaste verkeersborden, maar daar wordt niet altijd voldoende acht op geslagen. Een efficiëntere oplossing is een hoogtebegrenzer. Als het voertuig te hoog is, botst het tegen de loshangende onderbalken, zodat de chauffeur door het lawaai gewaarschuwd wordt.

5 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Stel de doorrijhoogte in naar wens met de hoogtebegrenzers van Seton


Voorkom schade aan uw infrastructuur door te hoge vrachtwagens, bussen, transport- en andere voertuigen de doorgang te weigeren met behulp van een hoogtebegrenzer.
  • Opteer voor een vaste of zwenkbare hoogtebegrenzer.

  • Installeer het hoogteportaal met of zonder onderbalken.

  • Deze onderbalken zijn trouwens apart verkrijgbaar.

Een hoogteportaal installeren op uw domein? Kies voor een hoogtebegrenzer van hoge kwaliteit.
  • Door zelf de doorrijhoogte te beperken, vermijdt u op een eenvoudige manier problemen met te hoge voertuigen.

  • Onze hoogtebegrenzers hebben reflecterende rode strepen op de buizen, zodat ze perfect zichtbaar zijn.

  • Een zwenkbare hoogtebegrenzer is de perfecte oplossing als er toch een hoog voertuig langs moet.

Hoogtebegrenzers

De verstelbare vaste hoogtebegrenzer met reflecterende stroken stelt u in op de gewenste breedte en doorrijhoogte. Dit hoogteportaal wordt bevestigd op voetplaten met de meegeleverde beugelverzegeling. Bij de vaste hoogtebegrenzers met afstelbare hoogte is de doorrijhoogte instelbaar tot 3,8 meter, zodat u over een marge beschikt voor uitzonderlijke gevallen. Met de zwenkbare hoogtebegrenzers met reflecterende stroken kan de toegang op elk moment vrijgemaakt worden door ze te laten draaien. Heel handig als er regelmatig of occasioneel toch hoge voertuigen voorbij moeten kunnen. Al deze hoogtebegrenzers hebben reflecterende rode strepen op de buizen voor een betere zichtbaarheid.

Onderbalken

De onderbalk voor hoogtebegrenzer met reflecterende stroken kan opgehangen worden aan een hoogteportaal met de meegeleverde kettingen en ringen. Als er een voertuig tegen rijdt, wordt de chauffeur gewaarschuwd door het lawaai. Deze onderbalk is gemaakt van witgelakt aluminium met reflecterende rode stroken, zodat hij zeker opvalt. De hoogtebalk voor hoogtebegrenzer is te gebruiken met de vaste hoogtebegrenzers met afstelbare hoogte. Het is een 2,10 meter brede balk van aluminium die niet breekt of beschadigd wordt bij een botsing. Hij wordt aan het hoogteportaal opgehangen met de meegeleverde kettingen.

Meer informatie over hoogtebegrenzers en doorrijhoogteportalen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.