Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Inventarisetiketten

Seton heeft een speciaal gamma ontworpen waarmee u uw inventarissen kunt optimaliseren. In ons aanbod vindt u stickers in verschillende vormen, kleuren en materialen, zodat u een kleurcode kunt creëren voor uw goederen, rekken en zelfs uw documenten. Deze stickers maken het mogelijk om verschillende categorieën goederen gemakkelijk en in één oogopslag te herkennen.

28 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Om uw inventarisprocedures te vereenvoudigen stelt Seton u een assortiment gekleurde stickers voor. Deze stickers worden geleverd in verpakkingen die aangepast zijn voor gebruik in grote hoeveelheden. Dankzij de verschillende kleuren, kunt u uw eigen kleurcode hanteren, zodat verschillende soorten producten en productcategorieën heel snel kunnen herkend worden.

Dankzij de kleeflaag kunnen deze stickers vlug aangebracht worden, zij het permanent of niet, afhankelijk van het model. Zo worden uw goederen in een oogwenk geïnventariseerd.

Sommige stickers zijn blanco, andere stickers bevatten een tekst, bijvoorbeeld om een inventarisdatum aan te geven, of een tekort in de voorraad.
Nog andere modellen bevatten en nummering of een maat, zodat u uw magazijn overzichtelijk kunt organiseren.

Deze zelfklevende etiketten kunnen ook gebruikt worden om informatie mee te geven over de aard van de inhoud van documenten, mappen etc.

Om uw magazijn verder te organiseren en in te richten kunt u onze Magazijninrichting bekijken. Om uw pakketjes veilig te verzenden kunt u gebruikmaken van onze Verpakkingsetiketten, kantel- en schockindicatoren .