Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Keuringsstickers NEN

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over NEN-keuringsstickers? Regelmatig uw infrastructuur laten controleren en goedkeuren is voor essentieel belang voor de veiligheid van uw werknemers. Tijdens deze controle moeten uw elektrische machines, klimmateriaal en rolsteigers voldoen aan verschillende NEN-normen.
Om de volgende keuringsdatum niet uit het oog te verliezen, stelt Seton een ruim aanbod aan NEN-keuringsstickers voor. Zo wordt het in één oogopslag duidelijk wanneer u uw infrastructuur opnieuw moet laten controleren.

22 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ – Keuringsstickers NEN


Wat zijn NEN-keuringsstickers?

NEN-keuringsstickers zijn keuringsvignetten die u gebruikt om aan te tonen dat een product, dienst of methode voldoet aan de Nederlandse NEN-normen. Afhankelijk van de norm zijn dit bijvoorbeeld elektrische apparaten, rolsteigers en klimmateriaal. Dankzij deze normen verhoogt u de veiligheid op de werkvloer en vermijdt u werkongevallen in uw bedrijf.

Hoe kiest u de juiste NEN-keuringssticker?

Bepaal eerst welke installaties u jaarlijks wil controleren. Eens u dit weet, kunt u de juiste norm selecteren. Kies daarna voor uw gewenste markering, materiaal en verpakking.

Normen

In ons gamma vindt u 3 verschillende NEN-normen:
  • NEN 3140: controle van elektrische apparaten, machines en installaties;

  • NEN 2484: keuring van uw draagbaar klimmateriaal, zoals ladders en trappen, op hun staat en volledigheid;

  • NEN 1004: inspectie van rolsteigers en de bijhorende onderdelen, zoals materialen, afmetingen, belastingen, veiligheid en prestatie-eisen.

De markering

Standaard tekst
Enkele van onze keuringsstickers zijn voorzien van een standaard tekst, zoals “goedgekeurd tot”, “gekeurd volgens”, “volgende controle” etc.
Duid met een ponstang aan wanneer de volgende controle plaatsvindt. We raden aan om uw materiaal één keer per jaar te laten controleren om de veiligheid van uw werknemers te garanderen.

Gepersonaliseerde keuringsstickers
Bepaalt u liever zelf de tekst op uw keuringsvignet? Ontdek onze personaliseerbare keuringsstickers die u helemaal zelf kunt ontwerpen. Indien u dit wenst kunt u ook uw logo aan het vignet toevoegen.

Verschillende kleuren of blanco
U kunt kiezen tussen blanco of gekleurde keuringsstickers. Gebruik de gekleurde stickers om een kleurcode toe te passen. Zo maakt u bijvoorbeeld snel onderscheid tussen verschillende elektrische apparaten en versnelt u de identificatie van uw uitrusting.

Materiaal

Ook het materiaal van de sticker zorgt voor een verschil in gebruik. Elk materiaal wordt in een andere omgeving of voor een ander doel gebruikt:
  • Gelamineerd polyester is perfect voor ruwe omgevingen;

  • Fragmenteerbaar polyolefine is een efficiënt materiaal om fraude te vermijden;

  • Geplastificeerd weefsel wordt vooral gebruikt in vochtige omgevingen;

  • Vinyl raden we aan voor magazijnen;

  • Stickers met droge overdracht zijn perfect geschikt voor multi-oppervlakken.

De verpakking

Bij Seton kunt u kiezen tussen twee verschillende verpakkingen: stickers per rol en per kaart. Indien u de keuringsstickers graag in grote hoeveelheden koopt, raden wij de verpakking per rol aan. De verpakking per kaart is ideaal indien u sporadisch een sticker nodig hebt.

Complementaire producten - Keuringsstickers


Vergemakkelijk het gebruik van de NEN-keuringsstickers met onze accessoires, zoals de stalen ponstang of de reinigingsspray voor het aanbrengen van keuringsstickers.

Naast NEN-keuringsstickers beschikt Seton over een ruim assortiment aan andere keuringsvignetten voor verschillende omgevingen. Ontdek onze volledige categorie keuringsstickers voor een ruime keuze aan etiketten voor elke werkomgeving.
Verkiest u liever een visuele manier om de volgende keuringsdatum aan te duiden? Bekijk onze inspectietimer! De ledlampjes knipperen automatisch om de resterende tijd tot de volgende controledatum aan te geven.