Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Controlestickers voor droge omgevingen

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over controlestickers voor droog milieu U vindt bij ons controlestickers voor droge omgevingen om op een professionele manier uw arbeidsmiddelen te kunnen inspecteren. Dit kunnen machines zijn, alsook uw stock. Handige etiketten als u een visuele identificatie wenst van uw producten en de inspectiedatum.

24 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Controlestickers voor droge omgevingen


Waarom is controle van arbeidsmiddelen belangrijk?

Een regelmatige controle van uw materiaal brengt eventuele defecten of verval aan het licht. Een directe interventie is mogelijk, wat ongevallen vermijdt en de veiligheid van uw personeel ten goede komt! Als werkgever is het namelijk uw verantwoordelijkheid om deze te allen tijde te garanderen. Perfect onderhouden machines zorgen bovendien voor meer efficiëntie en een hogere productiviteit.

Waarom controlestickers gebruiken?

Door controle-etiketten te gebruiken tijdens inspecties, kunt u meteen aanduiden wanneer u deze heeft uitgevoerd, of alles conform is en wanneer de volgende inspectie moet plaatsvinden. U kleeft het etiket direct op de gecontroleerde machine, installatie enz. voor de grootste zichtbaarheid. Als het om veiligheid gaat, communiceert u namelijk het best zo transparant mogelijk! U hoeft bijvoorbeeld geen logboek bij te houden, dat u bovendien kunt kwijtraken.
Gebruik deze stickers voor de controle van uw Brandblussers en brandslanghaspels en uw Alarmen voor brandblussers .

Welk materiaal is geschikt voor gebruik in een droge omgeving?

Controlestickers, ook wel onderhoudsstickers genoemd, voor droge omgevingen zonder speciale omstandigheden zijn vervaardigd van papier. Dit is namelijk de goedkoopste oplossing vooor binnengebruik.

Welke formaten zijn beschikbaar voor controlestickers van papier?

U vindt bij Seton 2 verschillende formaten. Kies het formaat dat het beste past bij uw gebruik.
  • Rechthoekige controle-etiketten: Het rechthoekig formaat wordt voornamelijk gebruikt voor de controle van bedrijfsuitrustingen. Ze zijn vaak voorgedrukt met een opschrift zoals "Gecontroleerd", "Geïnspecteerd door" enz. In dit gamma vindt u eveneens fluorescerende controlestickers, die gemakkelijker zichtbaar zijn dan de klassieke versie. Vul verder aan met een onuitwisbare of een permanente marker.

  • Ronde controle-etiketten: Ook gekend als "multifunctionele stickers van papier. Ze worden voornamelijk gebruikt om u te helpen tijdens de inventaris dankzij de kleurencode. Onze gekleurde stickers met een cijfer vergemakkelijkt het beheer van uw stock. De stickers gaan van 1 tot 15.

Bij Seton kunt u eveneens uw controlestickers personaliseren om zo een signalering op maat te verkrijgen. Contacteer ons voor meer informatie!

Complementaire producten - Controlestickers voor droge omgeving


Het aanbrengen en verwijderen van uw controle-etiketten van papier

Kies onze applicatorrol als u een perfecte bevestiging van uw sticker wenst. Een goede hechting garandeert namelijk een lange levensduur van uw signalering. Als u zorgt dat de ondergrond waarop u de sticker wilt kleven proper is, zal de sticker evenmin snel loskomen. Gebruik onze reinigingsspray en wees zeker van het resultaat!

De controlesticker gemakkelijk verwijderen is even belangrijk. U wilt namelijk niet dat er lijmresten op het oppervlak achterblijven. Onze multifunctionele schraper garandeert een net en snel resultaat.

Voor de complete controle van uw bedrijfsuitrusting

Naast controlestickers wordt het sterk aangeraden om ook keuringsstickers voor handen te hebben. Het ponsen van het etiket zorgt ervoor dat u op een visuele manier de periodieke controles van uw arbeidsmiddelen kunt beheren.
Verder in ons gamma vindt u ook hanglabels, perfect voor een tijdelijke markering. U kunt bijvoorbeeld signaleren dat een machine defect is en herstelling nodig heeft. Personaliseer naar wens en bevestig aan uw uitrusting met behulp van een kabelbinder.