Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Ergonomie op de werkplek

Hebt u last aan uw knieën, schouders, rug of polsen tijdens het werk? Stop met uzelf elke dag te kwellen en zorg voor ergonomische werkplek! Van antivermoeidheidsmatten tot rugsteunen en muismatten, Seton helpt u uw werkplek veilig en gezond in te richten.

80 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Volgens het NCvB (Nederlands Centrum voor Beroepsziekten) bestaat 25% van de beroepsziekten uit aandoeningen aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Een slechte houding, een herhaling van dezelfde beweging en statisch werk vormen belangrijke oorzaken van spierpijn. Dat geldt zowel voor mensen die rechtstaand werken als voor mensen die de hele dag achter hun computer zitten. Regelmatig een pauze nemen alsook afwisseling brengen in het werk zijn maatregelen die zeer nuttig zijn, maar helaas zijn ze vaak ook onvoldoende.
Geef meer aandacht aan zulke kleine en sluipende fysieke aandoeningen door uw werkplek veiliger en gezonder in te richten. Ergonomisch werken zorgt bovendien voor minder arbeidsongeschiktheid en ziekteverzuim.

Seton stelt u bijgevolg verschillende ergonomische producten voor die uw pijn verlichten en u zonder ongemak laten werken. Gaande van antivermoeidheidsmatten voor staand werk en voetensteunen en muismatten voor mensen die beeldschermwerk verrichten tot kniekussens voor diegenen die op hun knieën werken: er is voor ieder wat wils!

Ontdek onze Posters voor aandoeningen aan spieren en gewrichten om uw werknemers te informeren over goede werkhoudingen, hoe werkletsels te vermijden, enz.