Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Elektriciteitsgevaar

Waarschuw voor het risico op elektrocutie met behulp van een aangepast gevarenbord elektriciteit. Ontdek deze gevarenborden in dit uitgebreide gamma van borden en pictogrammen: u vindt hier producten met of zonder tekst, specifieke of algemene pictogrammen, enz. Beperk snel elk risico op elektrocutie binnen uw bedrijf met één van onze veiligheidssymbolen!

1-92 van 132 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Elektriciteitsongevallen kunnen grote schade met zich meebrengen: overlijden, brand, brandwonden, enz. Gedurende meerdere jaren daalde in Nederland het aantal elektriciteitsongevallen op het werk, maar in 2010 werd er opnieuw een stijging waargenomen. Gemiddeld wordt er elke dag minimum 1 arbeidsongeval met elektriciteit gerapporteerd!

Om het risico op elektriceitsongevallen te verkleinen, moeten vele voorzorgsmaatregelen genomen worden, zoals het plaatsen van gevarenpictogrammen voor elektriciteit, die uw werknemers of bezoekers waarschuwen voor een mogelijk risico.

Een duidelijke communicatie waarbij u die mensen die blootgesteld worden aan elektrische risico's waarschuwt, is een eerste belangrijke maatregel om het risico op ongevallen te verkleinen. In dit gamma vindt u verschillende gevarenborden voor elektriciteit, u kunt het geschikte bord kiezen naargelang uw eisen qua afmetingen en/of tekst.