Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Houders en hoezen voor documenten

Advies nodig? Advies nodig? Welke documenthoezen kan u gebruiken in uw magazijn? Om de veiligheid in uw magazijn te garanderen en de werking vlot te laten verlopen, moeten er een aantal documenten, zoals instructies en veiligheidsvoorschriften, aanwezig zijn in uw magazijn. Met documenthouders en -hoezen kan u die documenten veilig en zichtbaar bewaren. Ontdek ons aanbod met houders en hoezen voor magazijn.

57 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Documenthouders en insteekhoezen voor magazijn


Waarom documenthouders en -hoezen gebruiken voor uw magazijn?

U bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de werknemers in uw magazijn. Zorg er daarom voor dat documenten met instructies, flyers, affiches en evacuatie -en veiligheidsplannen duidelijk aanwezig zijn. Met insteekhoezen en documenthouders kan u die documenten op een veilige en zichtbare manier bewaren. Ons aanbod bestaat uit hoezen en houders van A1- tot A7-formaat in verschillende kleuren.

Dankzij onze insteekhoezen en documenthouders kan u:


Welke soorten documenthouders en -hoezen vindt u terug in ons aanbod?


Documenthoezen om op te hangen
In ons aanbod vindt u insteekhoezen om op verschillende manieren op te hangen: met een oogje, met zuignappen, met metaaldraad, met een kogelketting, met bevestigingsgaatjes en met haakjes.

Magnetische insteekhoezen en documenthouders
Magnetische documenthouders en -hoezen kunnen op alle metalen oppervlakken worden bevestigd, zoals magazijnstellingen. Hoezen met magnetische strips of magnetische lussen zijn zeer handig omdat ze makkelijk kunnen worden verplaatst.

Zelfklevende insteekhoezen
Onze zelfklevende documenthoesjes kunnen vlot op meerdere soorten oppervlakken worden bevestigd, behalve op oppervlakken die poreus zijn. Ontdek onze documenthoes met zelfklevende strips en onze gekleurde insteekhoes met verschillende bevestigingsmogelijkheden; magnetisch, zelfklevend en met bevestigingslusjes.

Aanvullende producten - Documenthouders en insteekhoezen voor magazijn


Een goede inventaris bijhouden van de goederen in uw magazijn is niet vanzelfsprekend. Daarom stelt Seton een aanbod voor met etiketten waarmee u inventarisaties en kwaliteitscontroles georganiseerd kan doen verlopen. Rust uw magazijnen en opslagruimtes ook uit met de nodige markeringen voor stellingen en vloeren.

Wij bieden ook insteekhoezen, affichehouders en vitrinekasten voor kantoorruimtes aan. Die producten zorgen ervoor dat de geafficheerde documenten langer meegaan. Om uw promotiemateriaal uit te stallen, kan u kiezen voor een van onze displays.