Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Houders en hoezen voor documenten

Advies nodig? Advies nodig? Welke documenthoezen kan u gebruiken in uw magazijn? Met documenthouders en insteekhoezen van Seton kunt u:

  • De veiligheid van uw werknemers garanderen door altijd duidelijk zichtbaar de juiste informatie beschikbaar te stellen.

  • Overzicht en orde scheppen in de informatie die in het magazijn beschikbaar moet zijn.

  • Documenten op A1- tot A7-formaat beschikbaar stellen.

  • Kiezen voor antimicrobiële displays in een vuile omgeving.

  • Kiezen voor een waterdichte documenthoes of een insteekhoes met een press and seal-sluiting om te beschermen tegen stof, vloeistoffen en chemische producten.

  • Met kleuren prioriteit aanbrengen in het belang van de documenten.

57 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Orde scheppen dankzij documenthouders en affichehouders


Een magazijn is vaak een vuile, stoffige omgeving. Daarom is het belangrijk om veelgebruikte documenten te beschermen. We denken daarbij aan documenten die een proces uitleggen aan werknemers of gewoon documenten die aan rekken en bakken bevestigd worden en informatie verschaffen. Omdat een visueel geheugensteuntje bijzonder efficiënt is, hebben we in ons gamma een grote keuze aan kleuren en kleurcodes. Al onze documenthouders zijn geconcipieerd om de optimale leesbaarheid van alle belangrijke informatie te garanderen. Bij alle versies is het belangrijk dat u de inhoud vlug kunt veranderen als het nodig is, of het nu gaat om een staande of hangende oplossing, magnetisch of zelfklevend. Als u veel goederen verzendt en dispatcht, is het uiterst belangrijk dat alle nodige indicaties meegegeven worden. Dat kan met onze documenthoezen en verzendhoesjes om een correcte en veilige zending te garanderen. Items en goederen stapelen, sorteren en bijhouden kan dan weer met onze opslagbakken voor magazijnen. Die bestaan zowel in plastic als in karton. Bepaalde types zijn aanpasbaar met modulaire schotten, zodat u een geheel eigen indeling kunt maken. Ideaal om vele kleinere items samen te houden en tegelijk gesorteerd te houden, zoals schroeven of klemmen. Misschien moeten er ook scherpe items gesorteerd worden, of voorwerpen met braampjes. Als u veel moet schoffelen en er veel soorten kleine items passeren, is het raadzaam om werk- en veiligheidshandschoenen te gebruiken. Ze bieden gedegen bescherming maar tegelijk blijft precisiewerk mogelijk.

Staande of hangende houders en hoezen voor het magazijn

Met documenthouders en hoezen kunt u alle verplicht aanwezige documenten veilig en zichtbaar bewaren in uw magazijn. Als we aan staande documenthouders denken, verwijzen we al gauw naar displays. Wilt u meerdere documenten in carrousel tonen, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stijlvolle documentdisplay op standaard met 10 documenthoezen. Extra stijlvol is dan weer de documentdisplay van inox voor muurbevestiging met 10 hoezen. We hebben ook documenthoezen om op te hangen. In ons aanbod vindt u insteekhoezen om op verschillende manieren op te hangen: met een oogje, met zuignappen, met metaaldraad, met een kogelketting, met bevestigingsgaatjes en met haakjes. Een hangende documenthouder springt goed in het oog. U kunt vlug de documenten bij de hand nemen, eventueel aanpassen en weer vastmaken.

Zelfklevende insteekhoezen

Onze zelfklevende documenthoesjes kunnen vlot op meerdere soorten oppervlakken worden bevestigd, behalve op poreuze oppervlakken. De documenthoes met zelfklevende strips is verkrijgbaar met een of twee strips, waarbij de laatste optie uiteraard nog veel beter blijft kleven. Ze zijn beschikbaar in gekleurde versie of transparant. Een stevige zelfklevende optie is de zelfklevende affichehouder van pvc. Die biedt extra bescherming aan al uw A4-documenten die in een kader steken in een kleur naar keuze. U kunt er gemakkelijk en vlug documenten in steken dankzij de brede opening aan de voorkant met magneetsluiting. Het gekorrelde oppervlak gaat reflectie tegen voor een betere leesbaarheid.

Magnetische insteekhoezen en documenthouders

Magnetische documenthouders en -hoezen kunnen op alle metalen oppervlakken bevestigd worden, zoals magazijnstellingen. Hoezen met magnetische strips of magnetische lussen zijn heel handig omdat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden. U neemt ze eraf en hangt ze op gelijk welk ander metalen oppervlak. De magnetische hechtingskracht wordt bepaald door de keuze voor houders met enkele magneet, dubbele magneet of voor enkele of dubbele magnetische strips. Tot slot tippen we nog de magnetische beschermmap met extrasterke magneten in neodymium voor ultieme magnetische hechtingskracht.

Biedt Seton ook insteekhoezen, affichehouders en vitrinekasten voor kantoorruimtes aan?


Jazeker! Een overzicht van displays en beschermhoezen voor de kantoorruimte vindt u hier.

Meer informatie over documenthoezen en houders? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.