Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Houders en hoezen voor documenten

Documenten die u geregeld gebruikt, krijgen het zwaar te verduren; ze scheuren, raken bevlekt, worden onleesbaar, gaan verloren, komen door elkaar te liggen … Om u te helpen zulke scenario’s in uw magazijn te vermijden stelt Seton u graag ons gamma plakzakken en andere documenthouders voor.

77 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Net zoals in de meeste bedrijven, circuleren er ook bij u waarschijnlijk een groot aantal documenten in uw magazijnen, van instructies, flyers en affiches tot evacuatie- en veiligheidsplannen, en dat in verschillende formaten.

Dankzij dit gamma kunt u al uw documenten, van A1 tot A7-formaat, beschermen tegen stof, vet … en overzichtelijk organiseren door ze op te hangen op de manier die u wenst: zelfklevend, muurbevestiging, magnetisch … Bovendien bestaan onze producten in verschillende kleuren, wat u in staat stelt uw eigen kleurcode te hanteren. Zo kunt u een optimale én blijvende zichtbaarheid garanderen.

Documenten die u geplastificeerd hebt, kunt u daarna uithangen in onze Vitrinekasten voor binnen en buiten voor binnen of buiten.

Vergeet ook niet om uw evacuatieplannen te voorzien van de geschikte borden en pictogrammen met ons gamma Borden en Pictogrammen Evacuatie .

Wilt u niet alleen uw documenten, maar ook uw personeel beschermen? Ga dan zeker eens naar onze themapagina over persoonlijke beschermingsmiddelen voor tips en tricks.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten