Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Andere gebodsborden en pictogrammen

Voor de gebodsborden die moeilijk te classificeren zijn, heeft Seton een aparte categorie gecreëerd. U vindt hier een verzameling van pictogrammen die een specifieke boodschap brengen, zoals bv. "explosiemeter verplicht", of "veiligheidsgordel verplicht". Een groot deel van ons aanbod pictogrammen beantwoordt aan de eisen van de norm ISO 7010. Ontdek nu meteen alle producten!

63 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Bent u op zoek naar een specifiek veiligheidssymbool, maar heeft u het niet kunnen terugvinden in de andere categorieën met gebodsborden? Dan zult u het wellicht ontdekken in deze categorie, waar Seton alle gebodspictogrammen met een specifieke boodschap heeft samengebracht.

Wilt u dus wijzen op het verplicht gebruik van kettingen voor gasflessen, of het verplicht dragen van een veiligheidsriem, dan bent u hier aan het goede adres.

Vindt u uw specifieke borden of stickers ook hier niet terug, dan kunt u ze zelf creëren met behulp van de aangeboden producten in het gamma Personaliseerbare borden en pictogrammen .

Ontdek alle informatie over de internationale standaard voor veiligheidssymbolen op onze pagina over de norm ISO 7010.

Benieuwd welke pictogrammen het meest gebruikt worden in bedrijfsgebouwen? Neem een kijkje op onze pagina over de Top 10 veiligheidsborden.