Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Signalering van nooduitgangen

Om uw bezoekers en uw personeel tijdens een evacuatie zo vlot mogelijk uit uw gebouw te leiden, heeft Seton voor u alle producten samengebracht die u nodig heeft voor de signalering van uw nooduitgangen. Zo kunt u hier fotoluminescente grondmarkering terugvinden, alsook veiligheidsverlichting, antipaniekstangen, enz. Identificeer zo snel mogelijk uw nooduitgangen om een vlotte evacuatie mogelijk te maken!

1-92 van 103 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

In het geval van een evacuatie, en zeker als dit samengaat met een elektriciteitspanne, is het belangrijk dat uw gebouw voorzien is van een signalering die uw personeel en bezoekers kan leiden naar de dichtstbijzijnde nooduitgangen. Seton stelt u in dit gamma allerhande opties voor voor het signaleren van uw nooduitgangen: autonome verlichtingsblokken, fotoluminescente signalering, zelfklevende antislipstroken, enz.

Door het plaatsen van dergelijke signalering (verplicht voor gebouwen die toegankelijk zijn voor bezoekers) vereenvoudigt u het evacuatieproces en helpt u uw bezoekers bij het vinden van de nooduitgangen en verzamelpunten, zelfs in het donker.

Bovendien beperkt u met deze signalering het risico op paniek, wat de sereniteit van de evacuatie ten goede komt.

Is uw gebouw reeds uitgerust met het nodige Evacuatiemateriaal en borden Verzamelplaats ? Ontdek het snel!