Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Straatpalen

Voor de afbakening van wegen en de scheiding tussen het voetpad en de rijbaan op een esthetische manier is de trottoirpaal het ideale ornament. Blader door de verschillende modellen, gaande van het gietijzeren trottoiraaltje tot het soepele paaltje dat, na een botsing, opnieuw zijn oorspronkelijke vorm aanneemt.
Dankzij de verscheidenheid aan ontwerpen kunt u hetgene kiezen dat het meest geschikt is voor uw ruimte.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Om uw buitenruimte aan te kleden, heeft Seton voor u een waaier aan zowel klassieke als moderne straatpalen geselecteerd.

Wij hebben wat u nodig heeft: van straatpalen in beton of gietijzer tot soepele paaltjes die na een botsing de oorspronkelijke vorm terug aannemen, zonder het voertuig te beschadigen.

Onze palen van gerecycleerd rubber zijn vergelijkbaar met onze soepele straatpalen. Ze zorgen ervoor dat voertuigen niet in voetgangerszones kunnen rijden, waardoor de veiligheid van voetgangers aanzienlijk verhoogt. Bovendien berokken ze eveneens geen enkele schade na een botsing.

U kunt ook kiezen voor verwijderbare straatpalen, waarmee u met behulp van een sleutel tijdelijk een rijbaan kunt sluiten of toegankelijk maken.

Wij nodigen u ook uit onze gamma's Afscheidingshekken en Afzetpalen rijbanen te raadplegen als alternatieve oplossingen.