Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Verpakking en verzending

Advies nodig? Advies nodig? Hoe de verpakking en verzending van goederen verzorgen? Een pakketje verzenden, daar komt heel wat bij kijken. U moet de nodige verpakking zoeken die geschikt is voor de inhoud. Die verpakking moet goed afgesloten worden met verpakkingstape of textielband voor omsnoering. Vervolgens moet het pakketje misschien ook nog extra beschermd worden met folie. Bij Seton vindt u alles voor het veilig verzenden, ontvangen en openen van een pakketje.

1-92 van 122 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Verpakkingsmateriaal voor een veilige verzending


Behalve ingepakt moet een pakket meestal ook verzonden worden. Ook daar komt heel wat bij kijken. Een correcte zending is niet evident, want meestal is niet zichtbaar wat er in het pakket zit.

Verpakkingsetiketten

Dat kunt u duidelijk maken met een verpakkingsetiket. Seton biedt tal van etiketten met een specifieke boodschap. Hebt u een combinatie nodig, dan zijn deze verpakkingsetiketten met meerdere symbolen - breekbaar - droog houden of verpakkingsetiketten met meerdere symbolen - breekbaar - niet stapelen handige werkinstrumenten. Met ook nog deze verpakkingsetiketten met meerdere symbolen - breekbaar - voorzichtig behandelen erbij komt u al een heel eind. Kijk zeker ook even naar onze uitrustingen voor het transport van gevaarlijke producten. Een boodschap met tekst en symbool op maat maken is bij Seton ook mogelijk: kijk maar even naar onze personaliseerbare stickers voor internationaal transport met symbool.

Documenthoezen

Een pakket wordt meestal vergezeld van transportdocumenten of andere papieren met instructies of informatie die van cruciaal belang is voor de ontvanger. Het is dus zaak om die documenten in goede orde bij de geadresseerde te krijgen. Dat kan met deze Sealbag veiligheidsenveloppes, met barcode en verzegeling. Stevig en onscheurbaar zijn deze verstevigde, soepele opberghoesjes met ritssluiting. Zoekt u bescherming tegen vocht of nattigheid, dan tippen we deze waterdichte plastic zak met ritssluiting en koord. Vlug aan te brengen zijn deze zelfklevende beschermhoezen voor transport, die we met deze recycleerbare zelfklevende verzendingshoesjes voor het vervoeren van artikelen ook in extra milieuvriendelijke vorm hebben. Wilt u nog een boodschap meegeven, opteer dan voor deze zelfklevende beschermhoezen voor transport, met tekst.

Welk materiaal is het best geschikt voor verpakking en verzending?


Verpakkingstape

De klassieker onder de verpakkingstape is deze gaffertape, verkrijgbaar in zwart of zilver. Een goede basistape is ook deze Standaard verpakkingstape zonder tekst van vinyl of deze Stevige verpakkingstape zonder tekst van polyethyleen/katoen , beide verkrijgbaar in meer dan tien kleuren. Budgettip is deze voordelige verpakkingstape zonder tekst van polypropyleen. Ook biedt Seton een reeks verpakkingstapes met tekst, zoals de verpakkingstape met tekst 'geblokkeerd lot', verpakkingstape met tekst 'breekbaar' of de verpakkingstape met tekst 'niet gebruiken'. Een verpakkingstape kan ook bedrukt zijn met een universeel symbool, zoals deze CLP-verpakkingstape van polypropyleen 'ontvlambare stoffen' of deze CLP-verpakkingstape van polypropyleen 'gevaar voor de gezondheid' en nog veel meer symbolen. Wilt u een geheel eigen boodschap op uw tape? Dat kan met onze personaliseerbare verpakkingstape van pvc: kies zelf uw kleur, tekst en logo of symbool.

Veiligheidsmessen

Kenmerkend voor een veiligheidsmes is dat het lemmet automatisch intrekt zodra er geen snijoppervlak meer is. Zo kunnen de gebruikers zich onmogelijk snijden. Een wegwerpmodel is dit detecteerbaar plastic veiligheidsmes met onvervangbaar mesje. Andere veiligheidsmessen in ons aanbod hebben een vervangbaar lemmet, zoals dit standaard foliemes met vervangbaar lemmet. De keuze van het mes wordt vooral bepaald door de lengte van het lemmet en hoe diep u wilt snijden. Zo heeft dit Secupro veiligheidsmes met vervangbaar lemmet (12 mm) een lemmet van 12 mm en snijdt het 9 mm diep. Het halfautomatisch veiligheidsmes Secunorm Profi40 heeft een lemmet van 40 mm en snijdt 36 mm diep. Wilt u een mes met een extra lange levensduur, kies dan voor een veiligheidsmes met keramisch mes, model balpen, dat tien keer langer meegaat dan een mes met stalen lemmet. Voor elk type mes hebben we ook de vervanglemmetten in huis, die u net als de messen allemaal vindt in de rubriek accessoires voor goederenbehandeling in magazijnen.
Wist u dat we bij Seton niet alleen veiligheidsmessen in het aanbod hebben waarbij de vingers optimaal beschermd worden, maar ook nog snijbestendige handschoenen verkopen? Veiligheid in tweevoud dus.

Folie en kabelbinders

Een pakket kunt u niet alleen met verpakkingstape dichtmaken, maar ook met wikkelfolie en kabelbinders. Deze rekfolie met 3 lagen is een ideaal middel om al uw pakketten en palletten mee te verpakken. Ook verkrijgbaar als deel van deze verpakkingskit: afroller + 12 rollen rekfolie. Als u uw pakket extra wilt beschermen en schokbestendiger maken, is deze antistatische of schokbestendige noppenfolie een aanrader. Om uw pakket extra goed dicht te maken, is deze textielband voor omsnoering een perfect hulpmiddel. Extra stevig omsnoeren doet u met deze spanner voor omsnoeringsband. Tot slot kunt u uw pakket nog uitrusten met een indicatief plaatje of etiket. Dat kunt u vastmaken met deze Kabelbinders van gekleurde kunststof , of een van de vele alternatieven zoals deze spanbandjes van polyethyleen, eenvoudig te openen. Kunststof kabelbinders voor snelle opening en sluiting maakt u extra goed vast met deze handmatige kabelbindertang van staal.

Meer informatie over onze producten voor verpakking en verzending? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.