Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Combinatie afvalbak-asbak

Om plaats te besparen, stelt Seton u voor om te kiezen voor de prullenbak met asbak. Met dit twee-in-één artikel kunt u uw buitenterrein optimaliseren, wat in het bijzonder handig is voor kleine oppervlakken. Zo kunnen werknemers zowel hun afval, zoals koffiebekers of lege sigarettenpakjes, weggooien alsook hun sigarettenpeuk.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ


Waarom een prullenbak met asbak gebruiken?

Voor uw buitenterreinen, namelijk de rokerszones, is het handig om een prullenbak met asbak te voorzien. Hierdoor kunnen werknemers zowel afval als sigarettenpeuken meteen weggegooien.

Doordat de prullenbak en de asbak in één product zijn verwerkt, wordt er minder plaats ingenomen. Dit vergemakkelijkt ook het onderhoud, aangezien slechts één object geledigd moet worden.

Door de aanwezigheid van een afvalbak en een asbak voor buiten zullen mensen minder snel hun afval en peuken zomaar op de grond gooien, wat de netheid van uw terrein ten goede komt.
Er zal meer respect voor het milieu zijn.

Wat de wetgeving zegt:

De Tabaks -en rookwarenwet dateert al van 1988, maar werd op 1 januari 2004 gewijzigd. Werknemers kunnen sindsdien een rookvrije werkplek opeisen bij hun werkgever. Indien deze weigert, kan het bedrijf wettelijk een boete opgelegd krijgen.

Denk eraan om het verbod of de toelating om te roken te signaleren aan de hand van onze Signalering verboden te roken .
Om een rokerszone te signaleren, kunt u onze Informatieborden rokerszone gebruiken.

De complementaire producten van Seton:

Voor meer comfort raden wij u aan om een prullenbak met asbak te plaatsen in de nabijheid van een rokersoverkapping, zoals wij deze voorstellen in ons gelijknamig gamma Rokersoverkappingen .