Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Buitenasbakken en rookpalen

Advies nodig? Advies nodig? Hoe voorkomen dat peuken uw parking vervuilen? Als u werknemers heeft die een rookpauze nemen, is het aan te raden om een buitenasbak te installeren. Ze zullen vanzelf geneigd zijn om hun peuken in de rookpaal te gooien. Zo blijft uw buitenruimte proper en bespaart u op schoonmaakkosten. Als u veel klanten of bezoekers over de vloer krijgt, is een rookpaal vlakbij de ingang bijna een noodzaak. Er zal immers altijd wel een aantal rokers bij zijn, en meestal roken die nog vlug hun sigaret op voor ze binnenkomen. Zonder buitenasbak ligt het al gauw vol peuken voor uw deur, wat geen beste indruk geeft. Seton biedt een grote keuze aan buitenasbakken, in verschillende modellen, groottes en volumes. Afhankelijk van de oppervlakte en de inrichting van uw buitenruimte kunt u onder andere kiezen voor een muurasbak, een zuilasbak, een rookpaal, een zandasbak of een asbak op voet.

24 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Met buitenasbakken van Seton houdt u uw terrein vrij van peuken


Installeer een buitenasbak van Seton en peuken op de grond zijn verleden tijd. Keuze is er bij de vleet op deze pagina. Een greep uit ons aanbod:
 • de muurasbak

 • de asbak op voet

 • de zuilasbak

 • de rookpaal

 • de zandasbak

 • de designasbak

 • de vlamdovende asbak

 • de asbak-vuilnisbakcombinatie

Wilt u uw buitenruimte uitrusten met buitenasbakken?
 • Een muurasbak is heel geschikt voor kleine ruimtes.

 • Een asbak op voet heeft een grote capaciteit van peuken.

 • Een vlamdovende buitenasbak is een veilige oplossing.

 • Ook in een zandasbak worden de peuken gedoofd.

 • In een rokersoverkapping is een asbak een onmisbaar element.

 • Een designasbak geeft uw buitenruimte een chique uitstraling.

Asbak op voet

De asbak met capaciteit van 200 peuken op voet neemt weinig plaats in en is eenvoudig te legen. De smalle asbak van staal met verzwaarde voet is heel stabiel. De designasbak met capaciteit van 1500 peuken voor buitengebruik van het merk Rubbermaid is een buitenasbak op voet met een in het oog springend design. Bekijk ook eens deze interessante promotie: kit met 2 asbakken + 2 veiligheidskits.

Muurasbak

De voordelige, platte wandasbak van staal biedt superieure kwaliteit tegen een lage prijs. Hij is vergrendelbaar en gemakkelijk te legen met de handgrepen. Ook voordelig, maar tijdloos en functioneel, zijn de weersbestendige muurasbak voor buiten en de ronde asbak voor muurbevestiging. De wandasbak voor buiten, met of zonder vuilnisbak is gemaakt van duurzaam materiaal. U kunt opteren voor het model met ingebouwde vuilnisbak van 15 liter. Als het eens wat specialer mag zijn qua design, kies dan voor de designmuurasbak met kapje tegen regenwater. Deze opvallende muurasbak met een grote capaciteit is ideaal om aan de ingang van uw bedrijf te installeren.

Vlamdovende asbak

De vlamdovende asbak met capaciteit van 6800 peuken op voet bevat een interne vergaarbak van gegalvaniseerd staal met vlamdovende functie, voor extra veiligheid. Een verzwaarde basis zorgt ervoor dat de asbak niet verschuift. De designasbak met capaciteit van 5000 peuken heeft niet alleen een enorme capaciteit, maar oogt ook heel mooi. Nog een prachtig designmodel is de zandlopervormige asbak. We hebben ook modellen met een veel kleinere capaciteit, zoals deze vlamdovende asbak, klein en discreet. De vlamdovende asbak met capaciteit van 600 peuken heeft een voorgeboorde basis voor grondbevestiging.

Rookpaal

De paalvormige asbak met capaciteit van 500 peuken is een rookpaal die niet in het oog springt in een publieke ruimte. Hij is ideaal voor restaurants en bistro's. Daarentegen is de asbak in sigaretvorm met capaciteit van 540 peuken een rookpaal voor wandbevestiging die net wel wil opvallen. Zijn originele vorm zal een glimlach toveren op het gezicht van uw rokende bezoekers.
Een discrete rookpaal voor aan de muur is dan weer de asbak van staal met capaciteit van 190 peuken, voor muurbevestiging. Beide modellen worden leeggemaakt door ze te kantelen.

Meer informatie over buitenasbakken en rookpalen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.