Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Buitenasbakken en rookpalen

Bevorder de netheid van uw rookruimtes door er asbakken te plaatsen. Een asbak voor buiten heeft als gevolg dat uw werknemers worden aangezet om hun sigarettenpeuken erin uit te doven, waardoor u uw buitenruimtes proper houdt. Seton biedt u een uitgebreid assortiment aan, gaande van asbakken op voet tot muurasbakken, alsook asbakken met een uitdoofsysteem en diverse toebehoren zoals zand.

25 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Door het plaatsen van een asbak voor buiten voor werknemers die een rookpauze wensen te nemen, zullen deze minder geneigd zijn om hun sigarettenpeuken op de grond te gooien. Een eerste direct gevolg hiervan zijn properdere buitenruimtes van uw bedrijf, dat bijgevolg een beter publiek en professioneel imago zal hebben. Bovendien inspireert de aanwezigheid van asbakken een klein gebaar van uw werknemers, wat er op zijn beurt voor zorgt dat het bedrijf bespaart op kosten voor onderhoud en schoonmaak.

Naargelang het oppervlak en de inrichting van uw buitenruimte, vindt u hier talrijke modellen van asbakken, in verschillende groottes en volumes. U kunt zo kiezen voor een muurasbak, meer geschikt voor kleine ruimtes, of de asbak op voet, die onder meer zand kan bevatten voor het uitdoven van sigaretten.

Om een volledig uitgeruste rookruimte te verwezenlijken is er de mogelijkheid om Rokersoverkappingen , te installeren. De toelating van of het verbod op roken kunt u dan weer aangeven met behulp van onze Signalering verboden te roken .