Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Verpakkingsetiketten, kantel- en schockindicatoren

Om te kunnen garanderen dat uw zendingen goed en wel aankomen op hun bestemming, is het soms nodig om bepaalde aanwijzingen te geven over de aard van het pakket. Zo zal een sticker "breekbaar" de transporteur ertoe aanzetten om de doos met voorzichtigheid te behandelen. Kleef ook indicatoren op uw pakket om zeker te zijn dat de veiligheidsvoorschriften gerespecteerd werden. Kies de boodschap die u zoekt tussen ons ruime assortiment verpakkingsetiketten.

36 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ


Waarvoor dienen verpakkingsetiketten?


Door uw verzendingen niet alleen met Verpakkingstape en verpakkingsetikketen af te sluiten, verzekert u de goede en veilige aankomst van uw pakket. De stickers geven instructies en aanwijzigingen over hoe het pakket behandeld moet worden door iedereen van verzender tot ontvanger. Zo voorkomt u dat er ongelukken gebeuren met de verzendingen en dat de inhoud beschadigd raakt of kapotgaat.

Waarvoor dienen indicatoren?


Met de indicatoren kunt u controleren of de instructies die u meegegeven hebt wel nageleefd werden. Er zijn 2 soorten indicatoren. Er is een kantelindicator en een schokindicator. De kantelindicator verkleurt wanneer het pakket niet constant recht gehouden wordt. De schokindicator verkleurt wanneer het pakket te ruw behandeld wordt en/of valt en dus een schok ondervindt.
Deze hulpmiddelen geven dus een aanwijzing over wat er gebeurd is met het pakket onderweg en wat de oorzaak van eventuele schade aan de inhoud kan zijn.

Keuzehulp


Welke instructies kunt u meegeven met deze verzendetiketten?


De meeste stickers vertellen iets over de inhoud: dat het breekbaar is, niet nat mag worden, onvolledig is etc. Andere etiketten vertellen iets over het pakket zelf; wat de bovenzijde is, dat het een deellevering is, dat het teruggestuurd moet worden ... Daarnaast zijn er ook stickers die het welzijn en de veiligheid moet garanderen van personen die het pakket behandelen door bijvoorbeeld te waarschuwen dat het pakket te zwaar is om op te heffen.
Bovendien hebben we ook blanco etiketten die u op uw zendingen kunt plakken en waar u zelf uw boodschap, voorzorgsmaatregel, instructies ... kunt opschrijven.

Voor andere soorten etiketten kunt u onze Etiketten voor inventaris en kwaliteitscontrole , Blanco etiketten en Etiketten met standaard tekst bekijken.