Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Stootblokken

Advies nodig? Advies nodig? Hoe uw infrastructuur beschermen tegen vrachtwagens? Rubberen stootblokken zijn onmisbaar op laad- en loskades. Vrachtwagens en vorkheftrucks kunnen er veilig tegenaan rijden zonder risico op beschadiging.
U kunt stootranden van rubber aanbrengen op muren of vloeren om te vermijden dat voertuigen tegen uw infrastructuur rijden.
Een stootblok kan ook uw personeel beschermen tegen blessures door scherven of splinters (bijvoorbeeld van houten balken).

12 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Gebruik stootblokken om uw infrastructuur te beschermen


Met stootblokken en stootranden in rubber beschermt u uw gebouwen en uw goederen tegen beschadiging als er een voertuig tegenaan rijdt.

Kiezen voor stootblokken van Seton is kiezen voor veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak.
  • De stootblokken in SBR-elastomeer zijn ongevoelig voor spatten van koolwaterstoffen en uitstekend bestand tegen detergenten, zuren en uv-stralen.

  • Sommige van onze stootblokken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u uw keuze kunt afstemmen op uw infrastructuur.

  • Stootblokken met voorgeboorde gaten zijn gemakkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld met bouten, paspennen of uitzetschroeven.

Stootblokken van rubber

Het zwarte rubberen stootblok voor laadperron is dé klassieker voor laad- en loskades. Het beschermt de gebouwen tegen botsingen met zware vrachtwagens bij manoeuvres voor goederenbehandeling. Het rubberen stootblok voor laad- en loskade is bestemd om laad- en loskades te beschermen tijdens manoeuvres met zware vrachtwagens. Het wordt bevestigd op een metalen bevestigingsplaat (apart te bestellen), zodat het stootblok gemakkelijk te vervangen is bij slijtage. De rubberen stootblokken voor multifunctioneel gebruik beschermen uw muren en uitrusting tegen de krachtigste schokken. Deze stootblokken zijn heel duurzaam en veelzijdig.

Stootblokken van staal

Het stootblok van staal voor laad- en loskade is een heel sterk stootblok, aanbevolen voor het drukste verkeer. Het stootblok is uitgerust met een rubberen demper om de schokken van voertuigen tijdens het laden en lossen op te vangen. Het is bestand tegen wrijvingen tijdens het ophalen en neerlaten van het voertuig terwijl het geladen wordt.

Stootranden

De afgeronde muurbescherming voor kades van elastomeer is een onbreekbaar, duurzaam product dat uw producten en infrastructuur tegen schokken beschermt. Het heeft een holle halvemaanvorm die schokken perfect opvangt, waarna het meteen zijn oorspronkelijke vorm weer aanneemt. Deze stootrand is gemakkelijk te bevestigen aan de muur of op de grond met de meegeleverde bevestigingsrail. De stootrand voor grondbevestiging beschermt uw infrastructuur perfect tegen rondrijdende voertuigen zoals vrachtwagens of vorkheftrucks. Hij is zo laag dat voetgangers er gemakkelijk over kunnen stappen. De stootrand wordt geleverd met een witte reflecterende streep voor een uitstekende zichtbaarheid.

Voor nog meer veiligheid

Zwarte antislippads voor pallets en ladingen verkleinen de kans dat gestapelde constructies omvervallen. De pads uit elastomeer zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Schuif ze eenvoudigweg onder uw palletten of goederen. De stevige afscherming op poten van elastomeer en gegalvaniseerd staal beschermt machines, muren of palen tegen stoten. Ontdek ook ons complete assortiment stootranden voor hoeken om uw uitrusting voor industriële bescherming aan te vullen.

Meer informatie over stootblokken? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.