Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Eerste hulp

Het EHBO-materiaal moet duidelijk geïdentificeerd worden, zodat het snel gelokaliseerd kan worden in geval van nood. Seton laat u daarom graag dit gamma met pictogrammen voor spoedeisende hulp ontdekken. Hier vindt u allerhande pictogrammen terug, zoals bijvoorbeeld voor een arts of voor EHBO-kits, beschikbaar in verschillende formaten, met of zonder tekst, zelfklevend of op een hard bord.

71 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Geef aan waar uw materiaal voor spoedeisende hulp zich bevindt, zodat uw gewond personeel of bezoekers hiervan gebruik kunnen maken. In dit gamma, gewijd aan borden en pictogrammen voor eerste hulp, zult u verschillende oplossingen vinden voor de signalering van dit EHBO-materiaal of van personen die instaan voor de eerste zorgen.

Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor een pictogram voor arts, dat de aanwezigheid van een bedrijfsarts aantoont, of voor een pictogram voor verbanddoos dat aantoont waar het verzorgingsmateriaal zich bevindt.

Al deze verschillende opties zijn beschikbaar in verschillende formaten en materialen, zodat u precies vindt wat u nodig heeft. Ontdek snel alle mogelijkheden!

Wij laten u ook graag kennismaken met ons materiaal voor EHBO en Verzorging , en met onze EHBO-koffers in het bijzonder.

Moet uw signalering door iedereen, ongeacht eventuele taalverschillen, begrepen kunnen worden? Opteer dan voor de pictogrammen die voldoen aan de internationale norm EN ISO 7010.