Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Antislippictogrammen voor vloer

Combineer veiligheidsignalering en antislipbescherming dankzij onze pictogrammen voor vloermarkering. Zo vermindert u het risico op slip- en valpartijen en signaleert u duidelijk aan uw werknemers de te respecteren veiligheidsmaatregelen. Kortom, een multifunctionele oplossing om de veiligheid in uw magazijn te verhogen. Lees er onderaan de pagina meer over.

11 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ


Waarvoor dient dit type vloermarkering?

De functie van deze vloerpictogrammen is dubbel. Enerzijds signaleren ze dankzij hun kleur en het pictogram een (potentieel) gevaar of welke voorschriften gerespecteerd moeten worden. Anderzijds beschermen ze uw werknemers en bezoekers tegen valpartijen door hun antislipwerking.

Deze pictogrammen kunnen vooral handig zijn wanneer u bijvoorbeeld te weinig plaats hebt, of geen geschikt plaats vindt om een bord te plaatsen.

Keuzehulp


Afhankelijk van de boodschap die u wilt overbrengen, kunt u kiezen tussen pictogrammen die een gebod, een verbod of een gevaar signaleren. Per categorie kunt u kiezen uit verschillende pictogrammen en vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld waarschuwen voor transportvoertuigen of een ander gevaar, roken verbieden, gehoorbescherming verplichten of aanduiden waar niet mag of moet gewandeld worden.

Sommige zijn zelfs beschikbaar in fotoluminescente versie, ideaal voor als het gebouw moet geëvacueerd worden bijvoorbeeld.

Ongeacht het pictogram bieden al deze producten een hoge antislipkracht (R13), zijn ze bestand tegen zwaar verkeer, slijtvast én bestand tegen extreme temperaturen. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg eenvoudig te plaatsen.

Vervolledig de veiligheidssignalering in uw opslagplaatsen met onze Borden en pictogrammen , zoals de Borden en pictogrammen Gevaar op werven en in magazijnen en onze Magazijnbelijning .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten