Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Buitenuitrusting voor de veiligheid van gehandicapten

Een goede inrichting van uw buitenruimtes is de laatste jaren een verreiste geworden voor personen met een handicap. Het gaat om integratie, gelijke kansen en een goede levenskwaliteit voor elke persoon. In ons gamma vindt u alles wat u nodig heeft om uw buitenruimtes zo toegankelijk mogelijk te maken.

18 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Door uw buitenruimtes van de nodige uitrusting te voorzien, kunnen mensen met een handicap ook vrij bewegen. Hou daarbij rekening met alle soorten handicap, om zo aan iedereen zoveel mogelijk autonomie te geven in zijn/haar verplaatsingen.

Er zijn verschillende soorten handicap. Eerst en vooral denken aan personen met een mobiele beperking, die zich iets moeilijker kunnen verplaatsen. Er zijn uiteraard ook de mensen met een visuele of auditieve handicap en de mensen met een mentale handicap.

Seton heeft voor u een gamma ontwikkeld dat het voor al deze personen gemakkelijker maakt om zich buiten te verplaatsen. U vindt er toegangshellingen, maar ook routegeleiding gevaren (podotactiele noppen en geleidelijnen voor buitengebruik enz.) en routegeleiding palen.