Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Parkeerstops

Advies nodig? Advies nodig? Hoe parkeerstops gebruiken om uw parking in te richten? Elk parkeerterrein moet efficiënt en veilig ingericht zijn met een duidelijke afbakening van de parkeerplaatsen voor een vlot verkeer en minder incidenten. Als een bestuurder de parkeerstop raakt, weet hij dat zijn voertuig correct geparkeerd is. Bij Seton heeft u de keuze uit een ruim assortiment van retroreflecterende parkeerstops, rubberen parkeerstops en personaliseerbare borden voor parkeerstops met de tekst van uw voorkeur.
Ontdek alles wat u nodig hebt voor een duidelijke markering van uw parkeerplaatsen en aarzel niet om een gratis offerte aan te vragen.

12 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een duidelijke signalisatie en bescherming van uw parking


Bij het inrichten van een parkeerterrein komt heel wat kijken. In de wet zijn er geen specifieke bepalingen opgenomen voor het signalisatiebeleid van parkeerstops op parkeerterreinen. Het ontbreken van parkeerstops kan echter leiden tot incidenten waarbij voetgangers en automobilisten betrokken raken. Seton beschikt over een ruim assortiment van materiaal om het komen en gaan van auto's vlot en veilig te laten verlopen, zowel op een binnen- en buitenparking.
De 3 basisdoelstellingen van onze parkeerstops zijn:
  • Schade aan de auto of de infrastructuur van het parkeerterrein voorkomen doordat parkeerplaatsen begrensd worden en zo vermeden kan worden dat voertuigen botsen tegen een obstakel.

  • Enorm stevig en een hoge schokbestendigheid doordat de parkeerstop is vervaardigd uit 100 % gerecycleerd en recycleerbaar rubber.

  • Uitstekende zichtbaarheid door de zwart en geel gekleurde reflecterende stroken.

Retroreflecterende parkeerstops

Voor een goede bescherming en signalisatie van uw parkeerplaatsen, bieden wij retroreflecterende parkeerstops aan. Bij deze parkeerstops zijn de stroken goed zichtbaar omdat ze gekleurd zijn met twee brede, gele retroreflecterende stroken. Door de opvallende kleur kunt u gemakkelijker manoeuvreren, waardoor incidenten vermeden worden. Voor oneffen oppervlakken gebruikt u het best flexibele parkeerstops. Deze parkeerstops zijn ook voorzien van reflectoren die in de stop zelf geïntegreerd zijn.

Rubberen parkeerstops

Om parkeerplaatsen of wegen af te bakenen, installeert u het best rubberen parkeerstops. Deze schokbestendige boorden zijn geschikt voor elk type ondergrond binnen en buiten. De parkeerstop is volledig vervaardigd uit stevig recycleerbaar rubber. Bovendien zijn de reflecterende parkeerstops eenvoudig te installeren.

Personaliseerbare borden voor parkeerstops

Bij Seton heeft u ook de keuze uit een ruim assortiment personaliseerbare borden voor parkeerstops. Op die manier kunt u uw parkeerplaatsen identificeren met de tekst van uw voorkeur om bijvoorbeeld aan te duiden dat de plaats gereserveerd is. Door het contrast van de tekstkleur en de achtergrondkleur van het bord is de tekst goed leesbaar. Deze borden kunnen echter niet gebruikt worden zonder een pvc parkeerstop. Deze parkeerstop is gemaakt van kwaliteitsvol materiaal dat niet verkleurt, afschilfert of breekt.

Accessoires voor bevestiging

Ook voor de bevestiging van uw installaties kunt u bij Seton terecht. Voor een duurzame en betrouwbare bevestiging in de grond, gebruikt u het best bouten. Deze bouten zijn duurzamer dan hars of lijm en zijn gemakkelijk te installeren en demonteren. Met de pluggen kunt u ook paaltjes, verkeersdrempels en stootbanden op asfalt bevestigen. Ontdek online ons uitgebreid assortiment van parkeerstops zoals een Set met 3 flexibele, reflecterende afzetpalen + 1 gratis of een rubberen verkeersdrempel die zowel ruimtes afbakent alsook weerstand biedt bij het rijden aan hoge snelheid.

Meer informatie over onze parkeerstops? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.