Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Volgelaatsmaskers

De bescherming van de luchtwegen vereist het dragen van een masker wanneer de werkomgeving giftig is (gas) of beladen is met schadelijke deeltjes (hoge concentratie aan stof, ...). Bovendien, wanneer dit tevens de veiligheid van de ogen inhoudt, is het dragen van een volgelaatsmasker, zoals een gasmasker, verplicht om de gezondheid van de werknemers te behouden.

Welk type mondkapje zoekt u?

3 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

De blootstelling aan dampen, gassen of deeltjes kan leiden tot de aantasting van de luchtwegen, maar kan ook de oorzaak vormen van overlijden, blindheid, of onherstelbare schade aan het lichaam van de blootgestelde persoon. Wanneer gassen of omgevingsdeeltjes naast de luchtwegen ook de ogen kunnen beschadigen, is het belangrijk om te kiezen voor een volgelaatsmasker dat een goede afdichting tegen de omgevingslucht verzekert.

Voorzien van goede filters, biedt dit ademhalingsmasker een optimale bescherming aan de gebruiker door de weg van de deeltjes en giftige dampen op doeltreffende wijze te blokkeren. Dit type veiligheidsmasker is uitermate geschikt voor de chemische of farmaceutische sector, autobranche (industriële verf), gasindustrie, enz.

Voor meer informatie over gasmaskers, de bijbehorende filters, enz. verwijzen wij graag naar onze themapagina over ademhalingsbescherming.

Wij nodigen u tevens uit om Gebodsborden en -pictogrammen PBM te plaatsen, om aan te duiden dat het dragen van een masker op de werkplek verplicht is.