Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Afzetpalen en -kettingen voor magazijn

Advies nodig? Advies nodig? Hoe de juiste afzetpaal met ketting kiezen? In een magazijn is het meestal een drukte van jewelste. Mensen lopen heen en weer, rijtuigen rijden door de ruimte of er is een ad hoc werk aan de gang. Hoe, wie, wat, waar? Dat kan elke dag anders zijn. Wanneer u toch wat orde en structuur wilt scheppen, is het beter dat u een flexibel systeem hebt om zones af te bakenen, die u even vlug weer kunt verplaatsen of aanpassen naargelang van de nood van de dag. Afzetpalen met ketting voor magazijnen bieden die oplossing.

15 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Afzetpalen met ketting voor magazijn: ongebonden indelen


Een goede startset is deze set van 5 afzetpalen met rubberen voet, afzetketting en S-haken. Daarmee hebt u meteen al een aantal palen en kettingen in huis waarmee u kunt beginnen met afbakenen. Uitbreiden? Voeg palen en kettingen toe naar hartenlust. Goed om te weten: behalve afzetpallen en kettingen heeft Seton ook alle accessoires in het gamma om die palen eventueel aan een muur vast te maken.
De afzetpalen met ketting voor magazijn van Seton zijn:
  • gemakkelijk verplaatsbaar

  • geschikt voor tijdelijke afbakening

  • geschikt om een toegang onmogelijk te maken

  • geschikt om een interventiezone af te bakenen

  • geschikt om een gevaar duidelijk te maken

  • geschikt om de ruimte tijdelijk anders in te delen

Afzetpalen

Eenvoudiger kan niet: u hebt een paal nodig en een ketting. Laten we beginnen met de palen. Een discreet zwart model, maar evengoed in andere kleurvarianten, heb je meteen in zesvoud met deze kit met 6 pvc palen op voet in verschillende kleuren. Deze palen zijn 1 meter hoog, hebben een verzwaarbare sokkel en kunnen ook als bordhouder dienen. Heel robuuste, stabiele palen met een grote sokkel zijn deze palen op verzwaarde voet voor signalisatiekettingen. Ze hebben vier openingen op twee niveaus om een ketting doorheen te halen. De sokkel is geschikt voor buitengebruik. De paal is van zeer robuust staal en afgewerkt met epoxyverf.

Kettingen

Als u de afzetpalen al hebt, komt het erop aan nog de kettingen in huis te halen. Die zijn verkrijgbaar op lengtes van 12,5 of 25 meter. Kiest u voor kunststof, dan kunt u gaan voor deze extra lange signalisatiekettingen van polyethyleen. Heeft u een voorkeur voor nog meer stevigheid, dan zijn deze extra lange signalisatiekettingen van gegalvaniseerd staal aangewezen. Beide kettingen zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten en roesten niet. Wilt u plastic ketting bijkopen per 5 meter, dan verwijzen we naar deze kunststof afzetketting in rood wit, 5 meter.

Meer informatie over afzetpalen en kettingen voor magazijnen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.